Skip to Content
The season of giving met Vinted!

The season of giving met Vinted!

- Kies tweedehands cadeautjes dit eindejaar -

Tis the season to be jolly and for giving - de gezellige winterperiode komt er weer aan en wie zegt dat cadeautjes voor loved ones spiksplinternieuw moeten zijn? Via Vinted vind je de leukste preloved en second-hand gifts voor je geliefden. And there's more: geef een persoonlijke touch aan je cadeau met de ecologische inpaktips van Vinted, voor een bewuste en onvergetelijke eindejaarsperiode!

Kopen en verkopen van tweedehands items kende een enorme boost de afgelopen jaren. Met twee miljoen Belgische Vinted gebruikers, wordt duidelijk dat tweedehands een hoofdrol speelt in ons leven. Dus waarom zetten we deze trend niet verder en kiezen we ook voor preloved gifts tijdens de eindejaarsperiode? Van unieke mode items en vintage deco tot boeken en dat perfecte juweeltje, stuk voor stuk items met een leuk verhaal die jij een tweede (of derde?) leven kan geven. Niet alleen extra attent, maar ook nog eens goed voor je portemonnee. Win-win! 

Scoor je Secret Santa cadeautje bij Vinted!

Vinted is hét internationale platform om tweedehands cadeaus te scoren voor familie, vrienden, collega’s of gewoon jezelf! Er zijn talloze mode items, boekenvintage juwelenaccessoires en home decoratie items in de aanbieding binnen verschillende prijscategorieën. Waarom scoor jij je Secret Santa cadeautje niet via Vinted? Met meer dan 1,9 miljoen sjaalsmeer dan 1,1 miljoen horloges en duizenden opties binnen de home decoratie categorie, vind je met gemak een preloved gift die de ontvanger met liefde zal ontvangen!

Weet je niet meteen hoe je aan deze tweedehands cadeautjes zoektocht moet beginnen? Vinted’s got your back! Speciaal voor de feestdagen ontwikkelden ze een Vinted gift guide met tips and tricks om jou op weg te helpen het meest originele cadeautje uit te kiezen voor jouw geliefden!

💛  Second hand gifts met een herbruikbare strik 💛
‘De Groene Stadshut: tips & tricks voor duurzaam inpakken’

De Groene Stadshut is een winkel, workshop-ruimte en shampoo-atelier in hartje Antwerpen. Inspiratie om op een meer duurzame en bewuste manier te leven ontbreekt er niet! Speciaal voor Vinted zette eigenares Maya Van Treeck enkele tips & tricks om je cadeautjes feestelijk, ecologisch én origineel in te pakken op een rijtje:

1. Furoshiki
Een Japanse traditie waarbij cadeaus prachtig worden gewikkeld in een stuk stof. Ga via Vinted (of je eigen kleerkast) op zoek naar sjaaltjes, hemden of oude stoffen en steel de show met je originele cadeauverpakking! De ontvanger van het cadeautje kan het sjaaltje of hemd zelfs hergebruiken voor een leuke outfit.

2. Homemade verrassingsmanden en -dozen
Heb je thuis nog leuke manden of dozen staan? Stop deze dan vol met - al dan niet zelfgemaakte - lekkernijen, zeepjes, thee of koekjes. Er zijn voldoende easy DIY’s te vinden om hier zelf mee aan de slag te gaan voor die extra personal touch! Op Vinted zijn er ook manden in overvloed. Zo maakt de verpakking ook meteen deel uit van het cadeau. Perfect voor decolovers

3. Zelfgemaakt inpakpapier
Er zijn tal van toffe manier om zelf inpakpapier te maken, waarbij je meer out of the box kan denken dan het gebruiken van oud krantenpapier of magazine! Een kindertekening, posters of affiches, oude landkaarten, boeken of zelfs stripverhalen zijn ideaal om je cadeautjes fleurig in te pakken. 

Nood aan een helpende hand bij het inpakken? Dan kan je de workshop ‘duurzame cadeautjes inpakken’ volgen bij Maya van De Groene Stadshut

Download hier beelden in hoge resolutie

Over Vinted 

Vinted is de grootste online C2C-marktplaats in Europa voor tweedehands kleding, met een groeiende community van 45 miljoen gebruikers verspreid over 15 markten in Europa en Noord-Amerika: Frankrijk, Duitsland, België, Spanje, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Tsjechië, Litouwen, Luxemburg, het VK en de VS en Canada. Het bedrijf, dat werd opgericht in 2008 in Litouwen door Milda Mitkute en Justas Janauskas, en sinds 2011 wordt bijgestaan door eerste investeerder en COO Mantas Mikuckas, wordt momenteel geleid door CEO Thomas Plantenga en ondersteund door 6 toonaangevende risicokapitaal ondernemingen: EQT Growth, Lightspeed Venture Partners, Accel, Insight Venture Partners, Burda Principal Investments, en Sprints Capital. Met als missie om van tweedehandsmode wereldwijd de eerste keuze te maken, helpt Vinted gebruikers om kleding en accessoires te kopen en te verkopen, waardoor winkelen een mobiele en sociale ervaring wordt dankzij een-op-een gebruikersinteracties in de community. De Europese start-up heeft haar hoofdkantoor in Vilnius, en daarnaast kantoren in Amsterdam, Berlijn, Utrecht en Praag met een totaal van 1000 werknemers.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium