The Lion King en The Jungle Book komen vanaf 30 juni 2019 tot leven in Disneyland Paris

The Lion King en The Jungle Book komen vanaf 30 juni 2019 tot leven in Disneyland Paris

Met The Lion King & Jungle Festival, brengt Disneyland Paris twee geliefde Disney-topstukken tot leven in Europa, met nieuw entertainment en de allereerste ervaring in elk Disney® Park. Op de agenda: nieuwe shows, exclusieve producten, eetgelegenheden en nog zoveel meer!

Van 30 juni tot 22 september 2019 kunnen bezoekers genieten van een bruisend aanbod geïnspireerd door de avonturen van Simba en Nala in de Afrikaanse savanne en Baloe's avonturen in de Indiase jungle van Koning Lowietje.

Voorstelling: twee Disney-topstukken komen tot leven in Disneyland Paris

Om het angstaanjagende litteken te citeren: "wees voorbereid" om op het ritme van de Afrikaanse savanne en de Indiase jungle te springen met twee spectaculaire nieuwe shows: "The Lion King: Rhythms of the Pride Lands" en "The Jungle Book Jive". 

"The Lion King: Rhythms of the Pride Lands" in het Frontierland Theater

De beroemde muziek van The Lion King, die al generaties lang wordt gebruikt, wordt met een nieuwe twist uitgevoerd tijdens de show in Disneyland Paris, en vertelt de legende van Simba, Nala, Rafiki, Mufasa, Scar, Timon en Pumbaa. Zangers, dansers, acrobaten en drummers voegen een nieuwe dimensie toe aan de Pride Lands met originele routines en kostuums. De show zal ook elk weekend in gebarentaal worden uitgebeeld. 

Disneyland Paris onthult reeds de setlijst van de show. Emoties zullen hoog oplopen dankzij de spectaculaire nieuwe lijst van de volgende liedjes:

The Circle of Life
I Just Can’t Wait To Be King
Be Prepared
Hakuna Matata
Shadowland
Can You Feel the Love Tonight
He Lives in You
Endless Night
Busa / King of Pride Rock

"The Jungle Book Jive" met Baloe & Co tegen de achtergrond van het Kasteel

Deze originele creatie viert The Jungle Book, midden in het hart van Disneyland Paris. Tijdens de show op Central Plaza, worden gasten uitgenodigd voor een kleurrijke en meeslepende reis vol nieuwe ervaringen in de Indiase jungle en dit tegenover het Kasteel van Doornroosje. Bezoekers worden getrakteerd op een hoop plezier met Baloe en Koning Lowietje, en natuurlijk zijn Mickey en z'n vrienden onze ontdekkingsreizigers voor het seizoen. Ze worden vergezeld door artiesten uit India, die bezoekers van alle leeftijden uitnodigen om mee te dansen op liedjes zoals "The Bare Necessities" en "I wanna Be Like You" en een spetterende nieuwe versie van "Trust in Me"van Kaa de slang.

Maak plezier met de helden van The Lion King & Jungle Festival

Dans met Timon en Pumbaa tijdens Timon's "Matacance"

Timon en Pumbaa maken hun eigen speciale verschijning in Adventureland. Hun doel? Mensen kennis laten maken met de "probleemloze filosofie". Onder begeleiding van dansers zullen ze de bezoekers mee vragen om te dansen tijdens de gekste savanne-routine: Timon's "Matadance!"

Een dorp gewijd aan The Jungle Book

Het nieuwe dorp "Djembe Joy" in Frontierland biedt een meeslepende en interactieve ervaring gewijd aan de Disney-klassiekers. Geïnspireerd door Afrika is dit traditionele dorp voor bezoekers elke dag geopend tot 14uur met de belofte van onvergetelijke muzikale ontmoetingen en een kans om King Lowietje te ontmoeten, de legendarische orang-oetan uit The Jungle Book. En als klap op de vuurpijl introduceert de "Djembe Academy" een traditioneel instrument dat bekend staat als de djembe.

Een meeslepende ervaring in de wereld van The Lion King en The Jungle Book

Een unieke eetervaring voor grote en kleine ontdekkingsreizigers

De wereld van The Lion King & Jungle Festival biedt een eet- en drinkervaring in Disneyland Paris met veel mogelijkheden voor ieders smaak. Zowel grote als kleine ontdekkingsreizigers kunnen genieten van de zoete lekkernijen van Simba-ijsjes met exotisch fruit en leeuwenkoekjes in het Hakuna Matata restaurant. Maar dat is niet alles! Gedurende het hele seizoen biedt dit restaurant een unieke ervaring aan tafel met een Afrikaans geïnspireerd gerecht en je kunt er Rafiki en Mickey ontmoeten in hun speciale ontdekkingsreizigersoutfits. Het restaurant biedt verder een Savannah Delights of The African Platter-maaltijd (ook vegan versie verkrijgbaar) en de Exotic Paradise Ice Cream.

Een speciale Simba-winkelervaring en nog veel meer

The Lion King & Jungle Festival biedt speciaal voor de gelegenheid nieuwe merchandise aan met meer dan honderd thema-producten beschikbaar in de winkels. De Curious Giraffe in Adventureland heeft de grootste selectie. Een nieuwe winkel, Savannah Souvenirs, gaat open in het "Djembe Joy" dorp. Er zijn ook speciale producten gekoppeld aan de show "The Lion King: Rhythms of the Pride Lands" en mode- en lifestyle-items gericht op de iconische Simba. Richard Orlinski koos ook deze held als zijn inspiratie: de wereldberoemde kunstenaar en beeldhouwer heeft een uniek beeldje gemaakt van de jonge Simba (17cm, €59,99) die als gelimiteerde editie gedurende het hele seizoen te koop zal zijn in Disneyland Paris en op shopdisney.fr alsook andere producten uit het assortiment. 

Een gelimiteerde Lion King Signature-ervaring

Een speciale nieuwe Pride Lands-ervaring zal beschikbaar zijn in de vorm van de Lion King Signature Experience. Voor €99 per persoon, kunnen bezoekers genieten van de volgende voordelen:

  • Speciale toegewezen plaatsen voor The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show
  • Een interactieve sessie met muzikanten die traditionele djembes spelen
  • Een privé-ontmoeting met Minnie in haar nieuwe ontdekkingsreizigersoutfit
  • Lunchen in het Hakuna Matata restaurant in het bijzijn van speciaal voor de gelegenheid gecreëerde outfits voor Rafiki & Mickey
  • Een verzamelaars Lion King drinktas met één drankje per persoon
  • Een cadeaubon van €15 per persoon te besteden in de winkels en restaurants van de Disney® Parken
  • Een verrassingsbericht van Simba

Deze, in beperkte oplage, ervaring kan toegevoegd worden aan een verblijf tussen 30 juni en 22 september 2019.

Een exclusief achter de schermen making-of programma van The Lion King & Jungle Festival

Om het evenement te vieren, produceert Disneyland Paris een speciale documentaire van het creatieve proces van de shows van het opnemen van de muziek tot de repetities van artiesten, decor en kostuumontwerp, merchandising, eten en drinken en nog zoveel meer, en tot slot de openingsdag van het seizoen. De eerste blik is al beschikbaar in een trailer met exclusieve afbeeldingen.

Dit programma, een officiële productie van het Disneyland Paris-team, dompelt kijkers onder in wat er zich achter de Disney-magie afspeelt. Het wordt via verschillende officiële mediaplatforms van Disneyland Paris op verschillende belangrijke momenten tijdens de productie uitgezonden.

Het begint allemaal op 25 mei met een live uitzending op YoutubeFacebook en Disneylandparis.be. Mis de show niet en meld je via deze link aan. Het programma onthult de eerste voorbereidingen nog voordat de repetities beginnen.

The Lion King & Jungle Festival vindt plaats van 30 juni tot 22 september 2019 in Disneyland Paris. Bijkomende informatie op disneylandparis.be

 

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om ons te contacteren:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 09 60 38

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

OVER DISNEYLAND® PARIS
Euro Disney Associés S.A.S, werkmaatschappij van Disneyland Paris heeft 16.000 werknemers, 500 beroepen, 20 gesproken talen en 121 nationaliteiten. Disneyland Paris is de nummer één werkgever in één vestiging in Frankrijk en de grootste particuliere werkgever in het departement Seine-et-Marne. Het resort omvat het Disneyland® Park, het Walt Disney Studios® Park, zes Disney Hotels en twee Disney Nature Resorts met een totale capaciteit van meer dan 5.800 kamers, twee congrescentra, het entertainmentcentrum Disney Village®  en een 27-holes golfbaan. Bovendien beheert het bedrijf het exploitatiesegment voor vastgoedontwikkeling van een site van 2.230 hectare, waarvan ongeveer 50% nog dient te ontwikkelen. 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium