The Lion King & Jungle Festival biedt deze zomer iets voor elke smaak bij Disneyland® Paris

The Lion King & Jungle Festival biedt deze zomer iets voor elke smaak bij Disneyland® Paris

Een ontbijt met Disney Prinsessen, eten op het ritme van The Lion King & Jungle Festival en een ontdekking van de Franse regio's en Europese landen met de derde editie van Rendez-vous Gourmand! Disneyland Paris biedt hun gasten een heerlijke zomer voor iedere smaak.

Een royaal ontbijt met Disney Prinsessen

Een unieke ervaring in Disneyland® Paris

Wat is er magischer dan de dag te beginnen met een heerlijk ontbijt dat geschikt is voor royalty's in het gezelschap van Disney Prinsessen? Onder de middeleeuwse bogen van Auberge de Cendrillon, die romantisch is genesteld in het hart van het Disneyland® Park, wordt u verwend met keuzes, ongeacht hoe groot uw eetlust is. Wat is een betere manier om je voor te bereiden op een drukke dag dan met een warm ontbijt (roereieren, kalfs- en kippenworst, een hartige Mickey-wafel, gefrituurde groentjes), gebak, brood, een assortiment van vijf zoete en hartige verrines, evenals een keuze aan warme en koude dranken? En voor de kleintjes, ook met grote eetlust, kunnen eveneens genieten van een warm ontbijt (roereieren, kalfs- en kippenworst, twee hartige Mickey-wafels), een assortiment van drie verrines (yoghurt, verse gesneden fruit en vruchtenpuree), ontbijtgranen en warme en koude dranken naar keuze. Het bereiden van al deze smakelijke gerechten zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van Cinderella's Fairy Godmother!

Om deze ervaring nog specialer te maken, zullen Disney Prinsessen aanwezig zijn om gasten te ontmoeten. Omdat dit het enige serviesontbijt is in het gezelschap van Disney Figuren in Disneyland® Paris, is het aan te raden van tevoren te reserveren. Dus begin je dag op de meest sprookjesachtige manier!

Een smakelijk avontuur in de wereld van The Lion King en The Jungle Book

Een meeslepende eetervaring voor grote en kleine ontdekkingsreizigers

De wereld van The Lion King & Jungle Festival neemt ook de eet-en drinkervaring in Disneyland® Paris over met tal van opties voor ieders smaak. Ontdekkingsreizigers, groot en klein, kunnen genieten van de zoete lekkernijen zoals Simba-ijsjes met exotisch fruit en leeuwenkoekjes in restaurant Hakuna Matata. Maar dat is niet alles! Gedurende het seizoen legt het restaurant Hakuna Matata een unieke bediening aan tafel uit met een op Afrika geïnspireerd gerecht en kan je Rafiki en Mickey ontmoeten in speciale ontdekkingsreizigersoutfits. Het restaurant biedt een Savannah Delights of the African Platter-maaltijd (veganistische versie ook beschikbaar) aan en het Exotic Paradise-ijs. 

Gasten kunnen ook afkoelen in het Victoria's Home Style restaurant op Main Street, U.S.A met een Pumbaa en Simba shake. The Lion King & Jungle Festival wordt ook doorgetrokken in de buffetten: het Invention Restaurant biedt de Lion-tarteletteTropical Paw Mousse en Mahi-Mahi wraps. Gasten kunnen genieten van een Mango Baba in Restaurant des Stars, een Wild Mango-cake in de Plaza Gardens, Rhezail-hoorns in het Agrabah Café... exclusieve maaltijdaanbiedingen worden niet vergeten.

Altijd pauze met de derde editie van Rendez-Vous Gourmand

Disneyland® Paris viert de Franse en Europese gastronomie door Italië, Spanje, België en Griekenland (samen met Franse regio's en veganistische cultuur) toe te voegen aan de derde editie van Rendez-Vous Gourmand in het Walt Disney Studios Park, van 13 juli tot 10 oktober 2019. Dit jaar wil Disneyland® Paris, bezoekers aanmoedigen om nieuwe smaken te ontdekken en een unieke ervaring te beleven in de Parken! 

Ontdek de smaakwonderen van de Franse regio's en Europa

Regio's als de Elzas, Savoye, Bretagne, het Zuid-Westen, de Provence en de Franse Antillen zullen met een selectie van hun "must-taste" gerechten en regionale producten zoals zuurkool, flensjes, cassoulet, tartiflette of accras presenteren. De gerechten worden geserveerd in zes chalets die zijn ingericht volgens het thema van elke regio en legaal zijn geïnstalleerd in de Rue de Paris, in de buurt van de Place de Rémy, de attractie Ratatouille en Bistrot Chez Rémy, dé plek van het Park dat gewijd is aan de Franse gastronomie.  

Zoetigheden zoals kouglof, kouign-amann, tropézienne cakes of ananascake, worden geproefd met de beste wijnen en regionale ciders en verrassen gasten terwijl ze deze wondere smaken in takeaway porties proberen. Bezoekers kunnen ook kiezen om deze eetervaring uit te breiden door een aantal van deze regionale producten die in de chalets van het Park worden verkocht, mee te nemen naar huis. 

Rendez-vous Gourmand zal voor het eerst Europese specialiteiten aanbieden, langs de Hollywood Boulevard van het Walt Disney Studios Park. Spanje, Italië, België en Griekenland worden dit jaar voor het eerst gepresenteerd, samen met een selectie van veganistische recepten. 

Met Paella, frikandel, lasagne of falafel, churros, tiramisu en zelfs de bekende Belgische Luikse wafel heeft Disneyland® Paris besloten om de smaakpapillen van hun gasten mee te nemen op een reis door het prachtige Europa. Griekenland heeft voor het eerst een speciale chalet met moussaka en Griekse salade, gebak en verse rozijnen. Om deze gerechten en desserts te begeleiden, zal één chalet volledig gewijd zijn aan Franse en Europese sterke dranken: wijnen uit alle regio's, champagne of bier. 

Een muzikale ontmoeting

De muzikale bands "Ratatouille Band" en "Silly Kitchen Band" keren terug voor Parijse Gipsy Jazz en Musette en New Orleans Jazz & Blue te spelen. Voor de eerste keer speelt Francky, de accordeonist, vijf keer per dag in het Walt Disney Studios Park, en gasten kunnen ook de bedenker van het eten bewonderen die zijn talent toont. 

Contacteer ons
Maureen Richard
Daphné Bonami
Maureen Richard
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium