Terug uit vakantie? Neem deel aan de welkom-thuis-koelkast-wedstrijd en maak kans op een maaltijd ter waarde van € 20

Terug uit vakantie? Neem deel aan de welkom-thuis-koelkast-wedstrijd en maak kans op een maaltijd ter waarde van € 20

Terug naar huis keren na een zonnige, deugddoende vakantie is pijnlijk. Thuiskomen en je koelkast (zo goed als) leeg aantreffen is nóg pijnlijker. Zit je nog volledig in vakantiemodus en heb je geen zin om boodschappen te doen en te koken? Dan is Deliveroo jouw ideale partner in crime. De fietskoerierdienst lanceert deze zomer de ‘welkom-thuis-koelkast-wedstrijd’ en steekt zo thuiskomers een hart onder de riem.

De bedoeling is dat Belgen die net terug zijn uit vakantie een foto nemen van hun (zo goed als) lege koelkast en deze op hun Instagram-profiel of story zetten en @deliveroo_be en #emptyfridge taggen.

De eigenaar(s) van de ‘zieligste’ koelkast winnen en krijgen een maaltijd ter waarde van € 20. Let op: het aanbod is enkel geldig in een van de twaalf Belgische Deliveroo-steden én je kan enkel deelnemen via Instagram. De actie loopt vanaf maandag 23 juli tot en met vrijdag 31 augustus, waarin wekelijks 1 winnaar wordt gekozen.

Wil jij graag kans maken op een heerlijke maaltijd van Deliveroo? Maak dan zo snel mogelijk een foto van jouw empty fridge en geniet nog nét iets langer van jouw vakantie! 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 30.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 1.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 200 steden in 12 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Contacteer ons
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Andrew Vassallo Walkie Talkie NV
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Andrew Vassallo Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium