Tel de dagen naar Kerstmis af met de mooiste Disney geschenken

Het belooft een spannend eindejaar te worden in de bioscoopzalen met de release van twee langverwachte films: "Frozen 2" & "Star Wars: The Rise of Skywalker".

Om de sfeer en magie van beide universums bij je thuis of onder de kerstboom te ervaren, stelt Disney dit jaar een selectie van de mooiste geschenken van Frozen en Star Wars voor, om te geven of om te krijgen. 

Zowel voor groot als klein, er is voor elk wat wils!
Geniet van een magische kerst, niet alleen in de bioscoop, maar ook bij je thuis! 

Denk maar aan een cakevorm, een Olaf teddybeer, een pop van Elsa, Pandora-juwelen of kinderkleding. Disney biedt alles aan om een heerlijke dag door te brengen in het koninkrijk van Arendelle

Prijzen variëren tussen 4,99€ - 199,99€
 

De saga komt ten einde, maar het verhaal blijft verder bestaan. Breng het avontuur tot leven bij je thuis met de Disney Star Wars collectie!

Prijzen variëren tussen 8,49€ - 699,99€
 

Tel af met een adventskalender van Frozen of Star Wars en wek de magie tot leven vanuit je eigen woonkamer.

Prijzen variëren tussen 16,99€ - 38€

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium