Skip to Content
Tech- en innovatiefestival SuperNova uitgesteld naar najaar 2021 omwille van coronavirus

Tech- en innovatiefestival SuperNova uitgesteld naar najaar 2021 omwille van coronavirus

Gezien de onvoorspelbare aard van CODIV-19 heeft de organisatie van tech- en innovatiefestival Supernova na intensief beraad besloten om de 2020-editie uit te stellen naar volgend jaar. Organisatoren Flanders DC, Scale-Ups.eu en Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) beslisten samen om het evenement te verplaatsen naar het najaar van 2021. SuperNova 2020 zou plaatsvinden van donderdag 8 oktober tot en met zondag 11 oktober 2020 in Antwerpen. 

Het tech- en innovatiefestival SuperNova zet een maatschappelijke toekomstvisie centraal met technologische oplossingen en de kenniseconomie van morgen. De eerste editie van SuperNova in 2018 trok meer dan 35.000 bezoekers. SuperNova 2020 stond gepland van donderdag 8 oktober tot en met zondag 11 oktober op het Eilandje in Antwerpen. De huidige COVID19-situatie laat de organisatie echter niet toe om het grootste tech en innovatiefestival van ons land uit te rollen zoals aanvankelijk gepland. SuperNova wordt daarom uitgesteld tot het najaar van 2021.

De organisatie wil ten allen tijde de gezondheid van alle betrokkenen kunnen waarborgen. 
“Het is een groot understatement om te zeggen dat we teleurgesteld zijn, maar het welzijn van alle bezoekers, (inter)nationale sprekers, investeerders, partners en alle andere belanghebbenden gaat voor”, verklaart Pascal Cools, directeur van Flanders DC.

De extra tijd zal benut worden voor het verder finetunen van SuperNova 2021. CEO Scale-Ups.eu,  Jürgen Ingels: “Het voorbije jaar hebben we hard gewerkt aan de voorbereiding van SuperNova 2020. Er was al een knappe line-up van keynote speakers, maar gezondheid primeert. Wij nemen daarom onze verantwoordelijkheid en stellen SuperNova 2020 uit naar volgend jaar. We benutten de extra tijd om Supernova 2021 naar een nog hoger niveau te tillen".

Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) gaat voluit voor SuperNova, Mark Andries: “De verplaatsing naar 2021 geeft ons na de coronacrisis de kans om er opnieuw te staan als innoverend Vlaanderen en fier te zijn op waar onze bedrijven mee bezig zijn.”

 

SuperNova wordt georganiseerd door Flanders DC, de Vlaamse organisatie voor ondernemen in de creatieve sector, Scale-Ups.eu, een platform dat technologiebedrijven helpt doorgroeien opgericht door de Belgische fintech-ondernemer Jürgen Ingels en Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO), hét aanspreekpunt van ondernemers voor de Vlaamse overheid. Het tech- en innovatiefestival wordt ondersteund door een reeks partners waaronder de stad Antwerpen, Port of Antwerp, Deloitte, Orange Belgium, VOKA, imec en CIONET.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met Walkie Talkie PR. 

SuperNova
www.supernovafest.eu

Blijf op de hoogte van al het nieuws rond
SuperNova 2021 via:


LinkedIn I Twitter
Instagram I Facebook

Contacteer ons
Charlotte Marron Walkie Talkie NV
Sara De Bruyne Walkie Talkie NV
Charlotte Marron Walkie Talkie NV
Sara De Bruyne Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium