Tech- en Innovatiefestival SuperNova annuleert 2021 editie

Schermafbeelding 2020-09-24 om 10.06.27.png

In oktober 2021 zou SuperNova het Eilandje in Antwerpen 4 dagen lang transformeren tot een tech- en innovatiewalhalla. De organisatie van het interactief event - Flanders DC en Scale-Ups.eu - heeft echter na intensief beraad besloten om de editie van volgend jaar te annuleren omwille van de onvoorspelbare aard van de coronapandemie.

Na een succesvolle eerste SuperNova-editie in 2018 met meer dan 40.000 bezoekers, zou het technologie- en innovatiefestival in 2020 naar Antwerpen terugkeren. Eerder dit jaar besloten de organisatoren om het 4-daagse event van 8 tem 10 oktober 2020 een jaar uit te stellen omwille van covid-19.

Een event met internationaal karakter van deze grootteorde laat zich niet in een paar maanden organiseren. Het event zou bestaan uit 16 locaties en paviljoenen, ongeveer 50 lokale en internationale sprekers, investeerders uit alle hoeken van de wereld en meer dan  250 bedrijven. Het is momenteel koffiedik kijken hoe covid-19 de komende maanden zal evolueren. Net omdat de situatie zeer onvoorspelbaar van aard is, zijn de initiatiefnemers genoodzaakt om de stekker uit de editie van 2021 te trekken. 

Desondanks de teleurstelling blijft Flanders DC zich komende tijd maximaal focussen op het ondersteunen van creatieve ondernemers bij de start, groei of professionele expansie van hun onderneming. Scale-Ups.eu zal de vrijgekomen tijd investeren in het verder begeleiden en helpen doorgroeien van veelbelovende tech startups en scale-ups. In de toekomst zullen beide ook tal van andere boeiende events organiseren om technologie in België op de kaart te zetten. 

SuperNova wordt georganiseerd door Flanders DCScale-Ups.eu en Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO). Flanders DC is de Vlaamse organisatie voor ondernemen in de creatieve sector. Scale-Ups.eu, een platform dat technologiebedrijven helpt doorgroeien, werd opgericht door de Belgische fintech-ondernemer Jürgen Ingels. Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen.

https://press.talkie.be/en/dir/supernova

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be