Studententorens “Kaper Upkot” in een nieuw jasje

Studententorens “Kaper Upkot” in een nieuw jasje

De Hasseltse studententorens Kaperkot X, Y en Z kregen bij de start van dit academiejaar een nieuwe eigenaar en daarmee ging ook een heuse make-over gepaard. Upgrade Estate -  vooral bekend als studentenhuisvester met het merk Upkot - heeft de rebranding van de 3 “Kaperkot” torens in 2 maand tijd afgerond en zit middenin de ontwerpfase van een 4de gebouw.  

Kaperkot Upkot
In 2 maand tijd kregen de drie torens een “Upkot” identiteit: een connecterende look & feel zodat de studenten “the time of their life” Upkot beleven.  Kenmerkend voor Kaper Upkot is het  upcycling design, een fenomenaal uitzicht op de Demer, een studiecafé én een inspirerende talent hUP. Het centrale thema van het gebouw  is “talenten”. Upkot zet daarmee de kerncapaciteiten van haar kotstudenten in de verf, namelijk muziek, mode, schrijven, ICT, kunst enz. Deze creatieve inslag wordt weerspiegeld in het interieur. 

Zoals in alle Upkot gebouwen, zet Upgrade Estate volop in op gemeenschappelijke leefruimtes met als hoofddoel om de sociale cohesie tussen de studenten te maximaliseren en hen te laten connecteren met elkaar. Daarin speelt de Upkotcoach een cruciale rol door het sociale en operationele management van de gebouwen te behartigen.

Uitbreiding campus
Upgrade Estate breidt het aanbod uit met de bouw van een 4de Upkot gebouw. Het complex is momenteel in ontwerpfase en zal een 90-tal lichtrijke kamers bevatten met zicht op het Kapermolenpark en het water. Het gebouw in een uitermate groene omgeving zal af zijn in september 2022.

 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium