Storytel reikt naar de sterren met dystopisch luisterverhaal: 'De Leven'

Storytel reikt naar de sterren met dystopisch luisterverhaal: 'De Leven'

- Ingesproken door Pommelien Thijs -

Heb jij je ooit afgevraagd wat er met de mensheid zou gebeuren als onze planeet vergaat? Dan moet je de nieuwste Storytel Original, ‘De Leven’, absoluut beluisteren. De streamingdienst voor luisterboeken en e-books breidt met deze dystopische roman van auteur Daan Windhorst haar lijst met eigen verhalen verder uit. Een straf verhaal vraagt om een straffe verteller. Daarom kroop zangeres en actrice Pommelien Thijs in de huid van hoofdpersonage Nora om de Vlaamse versie van ‘De Leven’ in te spreken. Benieuwd? Beluister ‘De Leven’ vanaf 28 februari op Storytel.

“Het was enorm tof om in de huid van Nora te mogen kruipen. Ze staat voor vraagstukken waar veel jonge mensen mee worstelen, waardoor je je makkelijk in haar verhaal kunt verplaatsen. En het einde…! Ik ben heel benieuwd hoe de luisteraars het gaan beleven!”
​- Pommelien Thijs

Het leven op een ruimteschip… sucks

Nora haat het ruimteschip. Haar leven aan boord is helemaal voor haar uitgestippeld. Ze voelt zich een harde schijf voor de volgende generaties. Het ruimteschip komt pas over 204 jaar op haar bestemming aan. Nora zal het schip nooit verlaten. En dat vindt ze gewoon… bullshit. Wanneer ze de taak krijgt om oude videobanden met beelden van de verloren aarde te archiveren, groeit de claustrofobie van haar toekomstloze leven met elk beeld van de planeet. Maar als ze samen met de rebelse Soum op een missende tape en een mysterieuze dood stuit, zetten ze alles op het spel om de waarheid te achterhalen. Want welk ijzingwekkend geheim verzwijgen de volwassenen voor hen?

‘De Leven’ is een ongelooflijk spannend verhaal over het einde van de wereld dat de fans van ‘The Hunger games’ en ‘The Maze Runner’ absoluut zullen waarderen. Het luisterverhaal is al de derde Storytel Original van auteur Daan Windhorst. Zijn Storytel-debuut, de podcast ‘Dit is hoe je doodgaat’, scoorde meteen hoge toppen. Nu gooit de Nederlandse auteur het over een ander boeg met zijn eerste young adult roman: ‘De Leven’.

Beluister hier een kort fragment

Over Storytel Vlaanderen

Storytel is Noord Europa's grootste abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books. De Storytel app voor smartphone en tablet geeft onbeperkt toegang tot het luisteren van ruim 300.000 luisterboeken voor een vast bedrag per maand. Naast (internationale) bestsellers, zijn er ook luisterboeken op het platform te vinden die door Storytel zelf geproduceerd zijn: de Storytel Original. Storytel is actief in meer dan 25 landen over de hele wereld en heeft haar hoofdkantoor in Stockholm, Zweden.

 

 

 

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium