Stormloop voor éénmalige vertoningen Dragon Ball film in de bioscoop

Stormloop voor éénmalige vertoningen Dragon Ball film in de bioscoop

Kinepolis toont geliefde anime éénmalig op het witte doek

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 januari brengt Kinepolis de film Dragon Ball Super: Broly naar het witte doek. Voor échte anime-fans het ultieme filmmoment! Bioscooptickets voor deze vertoningen gaan als zoete broodjes over de toonbank, met al meerdere uitverkochte zalen in onder andere Kinepolis Brussel en Luik.

Op 48 uur tijd verkocht Kinepolis al meer dan 8.000 tickets voor de eenmalige vertoning. Duizenden fans staan te popelen om hun helden in actie te zien. De film zal te zien zijn in alle bioscopen met meerdere vertoningen per dag. Naast de originele vertoning van de film biedt Kinepolis ook een 4DX-ervaring aan. Bezoekers kunnen terecht in de bioscoop van Antwerpen, Brussel, Hasselt en Luik voor een ongekende immersieve filmervaring. Bewegende stoelen en omgevingseffecten zoals wind, water, geur en licht, zorgen dat de bezoekers deel uit maken van de actie. Voor wie zich volledig in de vechtscènes van de film wil wanen. Kamehameha!

Over Dragon Ball 
Dragon Ball Super: Broly is de eerste film uit de Dragon Ball Super serie. Hij is gebaseerd op het originele verhaal, scenario en de character designs van schepper Akira Toriyama en heeft een gemoderniseerde grafische stijl die herinnert aan de klassieke Dragon Ball manga serie. Een topper van formaat!

Praktisch 
Eenmalige vertoningen op 25, 26 en 27 januari(ook in 4DX) van de originele Japanse versie met Nederlandse ondertitels in alle Kinepolis bioscopen.

Bekijk hier alle informatie: https://kinepolis.be/nl/events/dragon-ball-super-broly-nl-ondertitels

Klik hier om beeldmateriaal te downloaden in hoge resolutie: http://press.talkie.be/nl/dir/dragon-ball-super-broly

 

Contacteer ons
Quentin Glodé Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Quentin Glodé Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium