Stijlvol de herfst in met de oktobercollectie van neubau eyewear

Woensdag 9 augustus 2017 — Het Weense merk neubau eyewear breidt deze herfst hun optische collectie uit met maar liefst tien nieuwe brillen, voor elk wat wils! Voor fall winter 17-18 heb je keuze uit zeven nieuwe lichtmetalen monturen of drie nieuwe monturen vervaardigd uit het milieuvriendelijk polymeer naturalPX. Zoals steeds laat neubau eyewear zich voor de nieuwe modellen inspireren door hedendaagse kunst, mode en muziek. Het bedrijf met roots in de hippe Neubau-wijk in Wenen vertaalde deze invloeden naar een nieuwe selectie tijdloze exemplaren.

Binnen de lichtmetalen monturen maken SarahManuErwin en Felix deel uit van de designcollectie 'The Wire'. Hun minimalistische lijnen zijn er niet enkel goed uit, ze dragen ook bij tot een uitzonderlijk draagcomfort. Beschikbaar in twee verschillende maten en vier strakke kleuren. 

Ook lichtmetalen monturen LottePeter en Flo zijn new kids on the block. Waar Lotte een extravagante interpretatie van de klassieke cateye is, blijft Peter eerder ingetogen. Flo volgt dan weer de trend van ronde brillen en is net als Lotte en Peter beschikbaar in zes kleuren waaronder Wood MatteRusty Red Matte en Broom Brass Matte

RebeccaPierre en Thomas zijn de nieuwste aanvulling in het gamma van duurzame brillen gemaakt uit naturalPX. Ze maken niet enkel een sterke visuele indruk, maar scoren ook in milieuvriendelijkheid. Beschikbaar in zes kleuren, waaronder Basil MatteRed Brick Matte en Cappuccino Tortoise!

See & Do Good met naturalPX

naturalPX is een geavanceerd milieuvriendelijk polymeer dat voor 65% bestaat uit plantaardige en hernieuwbare grondstoffen, meer bepaald olie uit zaden van de wonderboom. Daarmee toont neubau eyewear aan dat je milieubewust kan brillen zonder aan présence in te boeten. Deze en andere ecologische initiatieven vloeien voort uit hun motto 'See & Do Good'. Meer info hierover in dit persbericht. 

Packshots van de nieuwe brillen kan je hier downloaden.

Lifestyle beelden kan je hier downloaden.

Ontdek de volledige collectie van neubau eyewear op http://neubau-eyewear.com/ of bij de betere opticien in je buurt. 

Over neubau eyewear
neubau eyewear haalt zijn naam en inspiratie uit de hippe, bruisende wijk Neubau, het zevende district van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Het merk is een eerbetoon aan creativiteit, innovatie en de zeitgeist van de millennials. De monturen worden ontworpen en handgemaakt in Oostenrijk en interpreteren klassieke vormen op een modernistische wijze. Het merk hoort thuis onder de toonaangevende Oostenrijkse brillenfabrikant Silhouette International Schmied AG en kan voor de productie en klantenservice rekenen op hun jarenlange ervaring en vakkennis.

Wil je meer weten over neubau eyewear? Neem een kijkje op hun websiteThe Frame Of Mind blog of blijf op de hoogte via FacebookInstagram of Youtube

Optic FW17_Erwin in Eclectic Silver - Black_RRP €219
Optic FW17_Erwin in Glorious Gold_RRP €219
Optic FW17_Erwin in Graphite Matte_RRP €219
Optic FW17_Felix in Eclectic Silver (left) and Manu in Eclectic Silver (right)_RRP €219
Optic FW17_Flo in Black Ink Matte_RRP €199
Optic FW17_Flo in Forest Green Matte (left) and Lotte in Blackberry Matte (right)_RRP €199
Optic FW17_Flo in Graphite Matte (left) and Lotte in Rusty Red Matte (right)_RRP €199
Optic FW17_Manu Glorious Gold-Felix Eclectic Silver-Sarah Glorious Gold and White-Felix Eclectic Silver
Optic FW17_Manu in Glorious Gold_RRP €219
Optic FW17_Peter in Denim Matte_RRP €199
Optic FW17_Rebecca in Brick Red Matte (left) and Pierre in Caramel Tortoise (right) 2_RRP €199
Optic FW17_Rebecca in Brick Red Matte (left) and Pierre in Caramel Tortoise (right)_RRP €199
Optic FW17_Rebecca in Buttercream Matte_RRP €199
Optic FW17_Thomas in Basil Matte_RRP €199
Alexis Bracke Walkie Talkie
Sandra van Renterghem Algemene informatie via Silhouette Benelux at Silhouette Benelux