Stijlvol de herfst in met de oktobercollectie van neubau eyewear

Stijlvol de herfst in met de oktobercollectie van neubau eyewear

Dinsdag 19 september 2017 — Het Weense merk neubau eyewear breidt deze herfst hun optische collectie uit met maar liefst tien nieuwe brillen, voor elk wat wils! Voor fall winter 17-18 heb je keuze uit zeven nieuwe lichtmetalen monturen of drie nieuwe monturen vervaardigd uit het milieuvriendelijk polymeer naturalPX. Zoals steeds laat neubau eyewear zich voor de nieuwe modellen inspireren door hedendaagse kunst, mode en muziek. Het bedrijf met roots in de hippe Neubau-wijk in Wenen vertaalde deze invloeden naar een nieuwe selectie tijdloze exemplaren.

Binnen de lichtmetalen monturen maken SarahManuErwin en Felix deel uit van de designcollectie 'The Wire'. Hun minimalistische lijnen zijn er niet enkel goed uit, ze dragen ook bij tot een uitzonderlijk draagcomfort. Beschikbaar in twee verschillende maten en vier strakke kleuren. 

Ook lichtmetalen monturen LottePeter en Flo zijn new kids on the block. Waar Lotte een extravagante interpretatie van de klassieke cateye is, blijft Peter eerder ingetogen. Flo volgt dan weer de trend van ronde brillen en is net als Lotte en Peter beschikbaar in zes kleuren waaronder Wood MatteRusty Red Matte en Broom Brass Matte

RebeccaPierre en Thomas zijn de nieuwste aanvulling in het gamma van duurzame brillen gemaakt uit naturalPX. Ze maken niet enkel een sterke visuele indruk, maar scoren ook in milieuvriendelijkheid. Beschikbaar in zes kleuren, waaronder Basil MatteRed Brick Matte en Cappuccino Tortoise!

See & Do Good met naturalPX

naturalPX is een geavanceerd milieuvriendelijk polymeer dat voor 65% bestaat uit plantaardige en hernieuwbare grondstoffen, meer bepaald olie uit zaden van de wonderboom. Daarmee toont neubau eyewear aan dat je milieubewust kan brillen zonder aan présence in te boeten. Deze en andere ecologische initiatieven vloeien voort uit hun motto 'See & Do Good'. Meer info hierover in dit persbericht