Stijl en design in de keuken: composiet keukenspoelbakken in trendy kleuren

Stijl en design in de keuken: composiet keukenspoelbakken in trendy kleuren

 

>> De GROHE composiet keukenspoelbakken in twee kleuren en vijf ontwerpen vormen een aanvulling op de gevestigde reeks roestvrijstalen spoelbakken
>> De GROHE keukenkleuren transformeren kranen en gootstenen in kleurrijke
keukenhighlights
>> De op maat gemaakte afvalsystemen zijn compatibel met GROHE Blue en GROHE Red watersystemen

Potten vullen, eten bereiden en afwassen na een heerlijke maaltijd: vaak moet het snel gaan en kan het een beetje hectisch worden als het gaat om hete potten en pannen. De werkplek rond de gootsteen speelt hierbij een cruciale rol en wordt dag in dag uit talloze keren gebruikt. Tegelijkertijd wordt de keuken steeds meer het middelpunt van het dagelijks leven. Stijl en design worden in alle prijssegmenten belangrijker.

Vanaf heden biedt GROHE individuele systeemoplossingen voor elke behoefte voor het hele werkgebied rond de spoelbak. Kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design kenmerken het GROHE keukenassortiment dat qua vorm en functie perfect op elkaar is afgestemd. Samen met andere keukenaccessoires kunnen de producten worden gecombineerd met verschillende designmogelijkheden. De GROHE keukenkleuren omvatten spoelbakken, keukenkranen, de GROHE Blue en GROHE Red watersystemen en accessoires in tijdloze trendy kleuren, waardoor elke keuken een individuele, kleurrijke uitstraling krijgt. Sinds kort biedt GROHE nu ook afvalystemen aan die perfect aansluiten bij de GROHE watersystemen onder de gootsteen en losse vuilnisbakken overbodig maken in de keuken.

GROHE composiet spoelbakken - perfecte pasvorm en functie
GROHE breidt haar assortiment uit met composiet spoelbakken in granietzwart en granietgrijs, en biedt de PerfectMatch voor kranen met chroom en supersteelafwerking en GROHE keukenkleuren. De kenmerken van de moderne composiet spoelbakken laten niets te wensen over, zelfs voor keukenprofessionals. Het oppervlak is uitzonderlijk bestendig en bestand tegen temperaturen tot 280 °C. Zelfs scherpe messen kunnen de krasvaste afwerking van de spoelbak niet beschadigen bij het bereiden van voedsel. De eenvoudige reinigingsvereisten en het grote formaat van de spoelbakken zorgen voor een gemakkelijke afwas na het eten,
waardoor het gemakkelijk is om zelfs grote braadpannen te reinigen. Dankzij de
geluidsreducerende GROHE Whisper-isolatie worden de typische geluiden die optreden bij het afwassen in de spoelbak tot een minimum beperkt.

De composiet spoelbakken zijn beschikbaar in vijf verschillende uitvoeringen met één, anderhalf of twee wastafels en met of zonder afdruiprek. Dankzij het standaard topmount model (of de ondermount versie onder de spoelbak) is er in bijna elke keuken plaats voor een GROHE spoelbak. Net als bij de GROHE roestvaststalen spoelbakken in AISI 304 -en AISI 316- legeringen zijn de nieuwe composiet spoelbakken voorzien van meerdere voorgeboorde gaten en een GROHE QuickFix montagekit voor mengkraan en pop-up bediening, waardoor er geen extra gereedschap nodig is tijdens de installatie en het hele installatieproces snel en efficiënt verloopt. Standaard biedt GROHE een garantie van 5 jaar op het volledige gootsteenassortiment.

GROHE keukenkleuren: breng kleurrijke accenten in de keuken
Dankzij het innovatieve PVD (Physical Vapor Deposition) fabricageproces brengt GROHE kleuraccenten in de keuken met geselecteerde kranen en spoelbakken. De technologie is afkomstig uit de luchtvaartindustrie en heeft een nieuwe standaard gezet voor de kwaliteit van de afwerking: een afwerking die drie keer zo hard is in vergelijking met chroom en tien keer zo goed bestand is tegen krassen. Dit maakt dat kranen en spoelbakken er niet alleen goed uitzien, maar ook bestand zijn tegen het zwaarste dagelijkse keukengebruik. Hierdoor kunnen consumenten kleuraccenten creëren die passen bij hun individuele stijl. De K700U spoelbakken uit de serie K700U met een diepte van 20 cm zijn verkrijgbaar in de GROHE Hard Graphite, Brushed Cool Sunrise en Brushed Warm Sunset kleuren, die perfect passen bij verschillende mengkraanseries met geborstelde en gepolijste afwerkingen. Voor de GROHE Blue en GROHE Red watersystemen is een kleiner, niet minder exclusief kleurenassortiment verkrijgbaar, die elk een vleugje kleur toevoegen aan de keuken in Hard Graphite, Brushed Hard Graphite en Warm en Brushed Warm Sunset.

De GROHE Kitchen Colors bieden consumenten bijna onbeperkte combinatiemogelijkheden met de PerfectMatch van kraan en spoelbak.

Op maat gemaakte afvalsystemen, compatibel met de watersystemen van GROHE
GROHE vervolledigt zijn portfolio van oplossingen voor het werkgebied rond de spoelbak met nieuwe afvalsystemen. Deze afvalsystemen zijn afgestemd op de GROHE Blue en GROHE Red watersystemen die in de kast onder de gootsteen verborgen zijn. De afvalsystemen zijn geschikt voor klapdeuren en uittrekbare deurmontage. 

Looprails, frame en vuilnisbakken zijn optimaal afgestemd op de beschikbare ruimte met de watersystemen van GROHE zodat er voldoende ruimte overblijft voor de installatie van een GROHE Blue of GROHE Red watersysteem.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium