Steve Aoki, Alesso, Armin Van Buuren en vele anderen vervolledigen de fantastische line-up voor ELECTROLAND in Disneyland® Paris

Steve Aoki, Alesso, Armin Van Buuren en vele anderen vervolledigen de fantastische line-up voor ELECTROLAND in Disneyland® Paris

Vandaag kondigde Disneyland® Paris de sterren line-up aan voor ELECTROLAND een drie dagen durend elektronisch muziekfestival − dat voor een derde keer zal terugkeren op 5,6 & 7 juli 2019. 

ankzij de succesvolle editie in 2018 met maar liefst 16.000 muziekfans, keert Electroland in juli 2019 voor een derde keer terug naar Disneyland Paris. Het elektronisch muziekfestival van dit jaar belooft drie volle dagen entertainment − een mix van muziek en magie. Het thema van dit jaar − geïnspireerd op The Lion King and Jungle Festival − bevat enkele spectaculaire DJ sets die de bezoekers uitnodigt om de jungle te betreden samen met Steve Aoki, Alesso, Armin Van Buuren en vele anderen.

Drie fantastische avonden met grote DJs in het Walt Disney Studios Park

VRIJDAG 5 JULI

Het festival begint met een knallende openingsavond met de terugkeer van Steve Aoki. De DJ en Grammy-genomineerde Amerikaanse producer vermaakte gasten eerder op de allereerste Electroland editie in 2017, en nu is hij terug met een spetterende nieuwe show! Hij zal zijn krachten bundelen met de Australische zussen NERVO, bekend door hun samenwerkingen met Afrojack, Kylie Minogue, Ke$ha, Miley Cyrus en vele anderen. Zij zullen vergezeld worden door de Nederlandse groep Showtek en Belgische DJ The Magician. 

ZATERDAG 6 JULI

Het feest gaat de volgende dag weer van start met Alesso, één van 's werelds bekendste DJ's, producers en all-round entertainer. Alesso is een veel gevraagde DJ op 's werelds grootste festivals en zal voor een groot feest zorgen voor het Hollywood Tower HotelNicky Romero − een van de meest invloedrijke Nederlandse artiesten van zijn tijd − zal ook het publiek aan het Walt Disney Studios Park uit zijn dak laten gaan. Spaanse DJ B Jones  vaak aan de draaitafel in Ibiza − en Britse DJ Jax Jones beloven ook een onvergetelijke show. 

ZONDAG 7 JULI

De gastheer voor de laatste nacht in de jungle van Disneyland Paris is niemand minder dan record-brekende vijf keer beste DJ in de wereld en "Grammy genomineerd", Armin Van Buuren! Op de laatste avond van Electroland bouwt hij nog een spetterend feestje met Franse DJ Feder, Nederlander Fedde Le Grand en deep house diva Nora En Pure. 

De hele nacht lang attracties en entertainment

Electroland is meer dan alleen een electro festival aangezien gasten de hele nacht lang toegang hebben tot hoofdattracties als Rock'n'Roller Coaster starring Aerosmith, Crush's Coaster®, Ratatouille: L'Aventure Totalement Toquée de Rémy en The Twilight Zone Tower of TerrorNa zonsondergang zal het iconische Hollywood Tower Hotel tot leven komen met een mix van electro, videoprojecties, lichtshows, grote schermen en fantastische special effects voor drie unieke avonden vol entertainment! 

"Electroland is een event voor mensen die houden van muziek en Disney. Het is een eersteklas muziekfestival waar de beste DJ's zorgen voor de soundtrack van je dromen. Electroland vervolledigt het rijtje van uiterst succesvolle live evenementen zoals het Magic Run Weekend, Disney Loves Jazz en de komende nieuwe Magical Pride, die gasten de kans geven Disneyland Paris te ervaren zoals nooit tevoren", zei Gustavo Branger, Vice President, Disneyland Paris Events Group. 


Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om ons te contacteren:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 09 60 38

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

OVER LIVE EVENTS VAN DISNEYLAND® PARIS
Live events van Disneyland® Paris creëren een gevarieerd portfolio aan spectaculaire evenementen, die de franchises en seizoenen verbinden met de bezoekers en hun passies: muziek, sport, e-sport en meer. Het Disneyland Paris team combineert de kracht van Disney verhalen met de unieke troeven van een resort bestemming van wereldklasse om onverwachte, innovatieve en meeslepende ervaringen tot leven te brengen. Elk evenement genereert sterke emoties en eeuwige herinneringen voor verschillende doelgroepen, waardoor het brede aanbod van Disneyland® Paris Event Group wordt versterkt.

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992. Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en acht gethematiseerde Disney hotels en acht geselecteerde partner hotels met 8.500kamers in totaal. Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium