Skip to Content
Stéphane Cassiman benoemd tot General Manager BeLux van GROHE

Stéphane Cassiman benoemd tot General Manager BeLux van GROHE

GROHE, 's werelds marktleider in de sanitairbranche introduceert Stéphane Cassiman als nieuwe General Manager BeLux met ingang van 11 juni 2019. In zijn functie zal hij verder bouwen aan een sterke klantgerichte strategie en erop toezien dat GROHE deze sterke positie blijft behouden.

 

"We zijn verheugd Stéphane Cassiman te verwelkomen als onze nieuwe General Manager BeLux. Hij brengt een schat aan strategische ervaring met zich mee. In combinatie met zijn diepgaande ervaring op zowel B2C als B2B  vlak, is hij bij uitstek de geschikte persoon om als GM  de verdere groei van GROHE in goede banen te leiden”, aldus Rogier van Dis, Regional Director BeNeLux.

Stéphane Cassiman volgt Matthijs de Rooij op, die sinds januari 2019 de functie van interim General Manager BeLux op zich nam. Matthijs de Rooij blijft aan zet als Sales Director BeNeLux.  

"Een rol die hij zoals voordien met brio zal vervullen”, vervolledigt Rogier van Dis. “Matthijs de Rooij verdient onze bijzondere dank. Zijn visie, entrepreneurship en passie hebben ervoor gezorgd, dat GROHE tot vandaag toonaangevend speler is in de sanitairbranche.”

Stéphane Cassiman heeft een masterdiploma in Politieke Wetenschappen op zak en verdiende de afgelopen jaren zijn sporen in de internationale telecomindustrie. 

"Ik ben erg blij dat ik het team van GROHE, een van de meest innovatieve en hoogkwaliatieve merken op de markt, kan vergezellen. Een bedrijf waar technologie, kwaliteit, duurzaamheid en design hand in hand gaan en waar het menselijk kapitaal substantieel is. Een belangrijk aspect binnen mijn functie zal zijn om de wereldwijde leidende positie in termen van groei en winstgevendheid verder te versterken op de Belgische en Luxemburgse markt", sluit Stéphane Cassiman af.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium