Stel jouw favoriete festival outfit samen met de nieuwe collectie van Bristol !

Stel jouw favoriete festival outfit samen met de nieuwe collectie van Bristol !

Het is lente! En het festivalseizoen zit er opnieuw aan te komen. Bristol geeft je een overzicht van de nieuwe collectie die de volledige familie zal laten schitteren tijdens de leukste buitenlucht muziekfeestjes. 

ZEG HET MET EEN QUOTE!

Maak een statement met een hoodie, T-shirt of pet met een leuke quote! Combineer deze met een leuke jeans of salopette voor een speelse zomeroutfit. Zowel beschikbaar voor mannen, vrouwen als kids!

COMFY SNEAKERS!

De sneaker trends blijft ook dit seizoen sterk aanwezig, maar dan als "Back to the basics".
Kies voor een neutrale sneaker en laat je outfit spreken! Beschikbaar voor mannen, vrouwen als kids!

PIMP JE OUFIT!

Een festival is de place to beom op te vallen!
Pimp je outfit met de leukste accessoires en kleurrijke gadgets voor een complete look! Beschikbaar voor vrouwen als kids!

UNICORNS ARE EVERYWHERE!

De leukste Unicorn artikelen vind je bij Bristol! Laat je kids schitteren tijdens de zomer festivals met de sparkly-achtige eenhoorn kledij en accessoires! Enkel beschikbaar voor kids!
 

Bristol
Bristol is deel van de Euro Shoe Group, het familiebedrijf dat vroeger beter bekend was in België onder ketennamen Avance en Shoe Discount. De retailer biedt een ruim en gevarieerd aanbod van eigentijdse mode voor het hele gezin waarbij schoenen, textiel en accessoires centraal staan. Sinds eind 2016 ondergaat Shoe Discount een ingrijpende Bristol-metamorfose en verdwijnt definitief uit het straatbeeld. Momenteel telt Bristol ruim 210 filialen in de hele Benelux en is er ook een drukbezochte webshop. Online heeft Bristol immers een uitgebreid aanbod aan schoenen, kleding en accessoires tegen zeer scherpe prijzen. De hoofdzetel van Euro Shoe Group bevindt zich zowel voor België als Nederland in Beringen, België.

Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren:

Daphné Bonami

daphne@talkie.be 
0476 52 54 62

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a 
9000 Gent

Wil je je uitschrijven op onze mailings, gelieve ons te mailen op database@talkie.be

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium