Stefan Gesing benoemd tot nieuwe Chief Financial Officer van GROHE

Stefan Gesing benoemd tot nieuwe Chief Financial Officer van GROHE

GROHE, 's werelds toonaangevende leverancier van sanitaire producten, is verheugd aan te kondigen dat Stefan Gesing de functie als Chief Financial Officer (CFO) van GROHE AG zal opnemen. Dit met ingang van 14 januari 2019. In zijn functie als CFO van GROHE AG zal hij deel uitmaken van de raad van bestuur van GROHE AG en zal hij verslag uitbrengen aan Michael Rauterkus, CEO van GROHE AG. 

"We zijn verheugd Stefan Gesing te verwelkomen als onze nieuwe CFO. Hij brengt uitgebreide financiële, operationele en strategische ervaring met zich mee. Dit, in combinatie met zijn diepgaande kennis en ervaring in de branche op het gebied van snelgroeiende bedrijven, is een enorme aanwinst voor GROHE omdat we samen de toekomst zullen vormgeven," zegt Michael Rauterkus, CEO van GROHE AG.

Gesing was hievoor tewerkzaam bij thyssenkrupp, waar hij de functie CFO bij Industrial Solutions bekleedde. Hij werd in mei 2016 benoemd tot lid van de raad van bestuur van Industrial Solutions AG en nam kort daarna tijdelijk het voorzitterschap op zich. Tijdens zijn loopbaan was Gesing o.a. hoofd van Controlling, Accounting & Risk op het hoofdkantoor van de groep en leidde hij vele jaren succesvol de bedrijfsprocessen van thyssenkrupp AG. Voordien was hij werkzaam in verschillende functies op de CFO-afdeling van Deutsche Telekom AG.

"Ik ben erg blij dat ik het team van GROHE AG, een van de meest innovatieve merken op de markt, kan vergezellen. Een belangrijk aspect zal zijn om onze wereldwijde leidende positie in termen van groei en winstgevendheid verder te versterken", liet Stefan Gesing weten.

Gesing volgt Adam Bryson op, die in september 2018 de functie van Chief Financial Officer van LIXIL Americas overnam.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium