State-of-the-art culinaire hotspot met het GROHE keukenassortiment

State-of-the-art culinaire hotspot met het GROHE keukenassortiment

  • Multifunctionele leefruimte: de eisen van de moderne keuken in onze huizen zijn toegenomen.

  • Bereik veel met weinig: een nieuwe kraan kan het verschil maken bij het upgraden van een keuken.

  • Gecoördineerde keukenconcepten: GROHE biedt kranen en spoelbakken die perfect bij elkaar passen qua vorm en functie.

De keuken is een essentieel middelpunt geworden in moderne huishoudens. Verstedelijking leidt tot open woonconcepten waar het woongedeelte, de eetkamer en de keuken samensmelten tot één ruimte - en pulseert met het sociale leven met familie en vrienden. Die trend is in het afgelopen jaar nog versneld en heeft geleid tot veranderende eisen van moderne keukens. Een keuken moet een multifunctionele leefruimte zijn voor koken, werken en zelfs om thuis les te krijgen. Meer dan ooit willen consumenten hun keukens nu upgraden met slimme hulpjes die de dagelijkse keukentaken vergemakkelijken. Als een state-of-the-art keukenleverancier biedt GROHE complete oplossingen voor een van de drukste plekken in de keuken: de 60 cm rond de gootsteen.

De nieuwe uitvinding van de keukenkraan: van het keukennisje naar het middelpunt van de actie

De keuken optimaliseren hoeft niet per se te betekenen dat die volledig vervangen moet worden. Consumenten kunnen met een paar eenvoudige stappen een groot effect bereiken. Neem bijvoorbeeld de keukenkraan - het is een van de onderschatte elementen in de keuken en krijgt vaak geen speciale aandacht tijdens de keukenplanning, toch is het een van de meest gebruikte touchpoints in onze drukke culinaire ruimte. Als een alledaagse held kan een nieuwe kraan een cruciaal verschil maken in termen van design en functionaliteit. GROHE's innovatieve keukenportfolio is de ideale oplossing voor een moeiteloze keukenupgrade, omdat het merk consumentgerichte producten ontwikkelt die de dagelijkse keukentaken vergemakkelijken en een uitstekend design bieden voor een keukenbeleving op een hoger niveau.

Met GROHE SmartControl doen we een handige designuiting in onze keukens, met innovatieve druktechnologie voor intuïtieve, handenvrije bediening: Om de watertoevoer te starten, drukt de gebruiker op de knop. Dat werkt ook gemakkelijk met de elleboog of pols en is ideaal voor die momenten dat beide handen bezig zijn of niet schoon zijn. "Consumenten zijn op zoek naar slimme, intuïtieve helpers die dagelijkse routines vereenvoudigen", legt Patrick Speck, Leader LIXIL Global Design EMENA, uit. "Met SmartControl hebben we de keukenkraan opnieuw uitgevonden door een slimme knop te integreren die een volledig nieuwe gebruikersinteractie biedt voor meer comfort, hygiëne en plezier in de veeleisende keukenruimte.


Consumenten die van plan zijn hun keukenkraan te upgraden, kunnen kiezen uit drie SmartControl designvarianten: de cilindrische GROHE Minta, de organisch gevormde GROHE Essence en de A-vormige GROHE Zedra. Voor een opvallend designstatement kunnen consumenten vervolgens kiezen uit tien verschillende kleuren en afwerkingen van de GROHE Colors Collection. Maar dat is nog lang niet het einde van het verhaal: Om eenvoudig een harmonieus keukendesign te creëren, biedt GROHE gecoördineerde spoelbakken die perfect bij elkaar passen qua vorm en functie - en nodigt consumenten uit om te genieten van een next-level keukenervaring uit één enkele bron.
 

Ontdek meer keukenverhalen op GROHE’s digitale ervaringsplatform GROHE X of dompel jezelf onder in GROHE’s 360° keuken

Voor meer informatie en persmateriaal, zie de volgende LINK.

Dowload hier de afbeeldingen in hoger resolutie: https://press.talkie.be/en/dir/grohe-bathroom

OVER GROHE N.V. - S.A.
GROHE, 's werelds toonaangevend merk voor complete badkameroplossingen en keukeninrichtingen heeft in totaal meer dan 6.500 werknemers in 150 landen, waarvan 2.600 in Duitsland. Sinds 2014 maakt GROHE deel uit van de sterke merkenportefeuille van de Japanse fabrikant van baanbrekende water- en woningbouwproducten: LIXIL. Om "Pure Freude an Wasser" te garanderen, is elk GROHE product gebaseerd op de merkwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. 

Gerenommeerde producthighlights zoals GROHE Eurosmart of de GROHE thermostaatserie, maar ook baanbrekende innovaties zoals het GROHE Blue watersysteem onderstrepen de diepgaande expertise van het merk. GROHE richt zich op de behoeften van de klant en creëert zo intelligente, toekomstgerichte en duurzame productoplossingen die een relevante toegevoegde waarde bieden binnen elk gezin én bovendien het kwaliteitslabel "Made in Germany" dragen. R&D en design zijn stevig verankerd als een geïntegreerd proces in Duitsland. GROHE neemt daarnaast zijn bedrijfsverantwoordelijkheid uiterst serieus en richt zich op een grondstofbesparende waardeketen. Sinds april 2020 produceert het sanitairmerk wereldwijd CO2-neutraal. GROHE heeft zich bovendien het doel gesteld om tegen 2021 volledig kunststofvrije productverpakkingen te gebruiken.

Het succes van GROHE werd de afgelopen tien jaar bevestigd met meer dan 460 design- en innovatieprijzen, als een van de meest duurzame Duitse ondernemingen. Daarnaast was GROHE de eerste binnen zijn sector die de MVO-prijs van de Duitse regering won, alsook opgenomen werd in de Top 50-ranking van het gerenommeerde Fortune®-magazine in de categorie ‘Changing the World’.​​ www.grohe.be

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium