STAR WARS: vier de Legends of the Force in Disneyland® Paris

STAR WARS: vier de Legends of the Force in Disneyland® Paris

Van 12 januari tot 17 maart 2019

Of het nu een galactische strijd, de lightsabers, of de iconische muziek is, we hebben allemaal wel een specifieke herinning aan Star Wars. Net dat maakt het een legendarische saga! Vier de helden en meest epische Star Wars momenten in Disneyland Paris naar aanleiding van het nieuwe seizoen Legends of the Force - A Celebration of Star Wars™. 
 

Herbeleef de grootste momenten uit de Star Wars saga

Legends of the Force - A Celebration of Star Wars™ is de perfecte gelegenheid om je te laten onderdompelen in het Star Wars universum. Treed in de sporen van de iconische personages zoals Chewbacca, R2D2 en C-3PO... maar je moet ook de confrontatie aangaan met Darth Vader en Kylo Ren, de dark side of the Force.

Star Wars: een Galactic Celebration

De nacht valt en het Walt Disney Studios park eert het Star Wars universum op de mooiste manier met een uitzonderlijke licht en geluidspektakel. Projecties, special effects, maar ook de personages van het Star Wars universum.

Unieke vervolgen, geïnspireerd op de film Star Wars: The Last Jedi volgen, met nieuwe personages als BB-8, de trouwe droid van de Resistance, die er zijn allereerste en opmerkelijke verschijning zal maken!

Maar opgepast, de dark side of the Force is nooit veraf door de scènes van het Galactic Empire en de First Order. Een absoluut niet te missen afspraak!

Legends of a Galaxy Far Far Away

Het spektakel zal meermaals per dag te zien zijn op het Production Courtyard, herbeleef de grootste momenten uit het Star Wars epos op het ritme van de heroïsche muziek! Kylo RenRey en Dark Maul verschijnen op het doek en ook de Bounty hunter Boba Fett zal er voor het eerst bij zijn.

De First Order March

Doorheen de dag zullen stoeten passeren van First Order stormtroopers met aan het hoofd de verontruste Captain Phasma.

Unieke momenten met je favoriete Star Wars personages

Ontmoet Chewbacca, een echte Legend of the Resistance, voor de allereerste keer, in het Walt Disney Studios Park en vereeuwig het moment. Een zeldzame ontmoeting met de Wookiee, die onvergetelijk beloofd te zijn!

Aan de Production Courtyard staan troepen stormtroopers te patrouilleren, op zoek naar geallieerden van de Resistance

De Star Wars legende leeft ook in het Disneyland Park, waar de dappersten oog in oog zullen komen te staan met Darth Vader aan Starport, vlakbij de attractie Star Tours: the Adventures Continue en zullen ze zich meten met de kracht van de Dark Side of the Force.

Duik in het hart van de galactische Star Wars strijd

Star Tours: the Adventures Continue

De meest onverschrokken reizigers kunnen het avontuur beleven aan boord van de StarSpeeder 1000 die in de richting van de meest legendarische planeten uit de Star Wars sage trekt. Eén ding is zeker: deze 3D ervaring zal de meest gepassioneerde fans meteen meeslepen in het galaxie.

Star Wars Hyperspace Mountain

De echte thrill seekers kunnen een X-wing boarden en de Resistance vervoegen voor een epische expeditie, vol sensatie, die hen in het hart van de bekende strijd tegen het Galactic Empire dropt. Een onvergetelijke ervaring op het ritme van de legendarische saga cultmuziek.


Rep je vanaf 12 januari tot en met 17 maart 2019 naar Disneyland Paris en beleef in beide parken de ultieme Star Wars ervaring met Legends of the Force - A Star Wars™ Celebration!

 

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium