Star Wars Season of the Force : voorjaar 2017 in Disneyland® Paris !

Star Wars Season of the Force : voorjaar 2017 in Disneyland® Paris !

Van 14 januari t/m 26 maart 2017 

Van 14 januari tot en met 26 maart 2017, ontdek je in Disneyland® Paris het gloednieuwe THE SEASON OF THE FORCE, een unieke gebeurtenis in het teken van de galactische saga.

Het wordt een onvergetelijke ervaring, waarin je oog in oog komt te staan met Captain Phasma of een stormtroopers patrol; tal van activiteiten die bezoekers meevoeren naar een afgelegen sterrenstelsel; een avondshow onder de sterrenhemel met imposante architectuur op de achtergrond.

Het Walt Disney Studios® Park wordt de thuishaven voor deze gebeurtenis, me een hele reeks evenementen die de fans ongetwijfeld zullen bekoren, maar dat is nog niet alles :
 

Star Wars: A Galactic Celebration”

Wanneer de nacht valt, wordt het Walt Disney Studios Park opgelicht door de iconische STAR WARS™ kleuren als onderdeel van de nieuwe show die exclusief voor Disneyland® Paris gecreëerd werd. 
 

Star Wars: A Galactic Celebration” wordt een adembenemende licht- en geluidshow boordevol projecties en speciale effecten en tal van andere verrassingen. Helden uit de Star Wars wereld, zoals Chewbacca en R2-D2, evenals Kylo Ren, Darth Maul, Darth Vader en vele anderen, zullen in levende lijve aanwezig zijn en dit tot grote vreugde van de bezoekers. Iconische personages uit the Empire, the First Order en uiteraard the Resistance maken hun opwachting op het podium en geven een extra dimensie aan deze show, die door middel van tal van zijn helden hulde brengt aan de Star Wars saga. Een eenmalige, niet te missen gebeurtenis! Enkel van 14 januari tot en met 26 maart 2017.

Voorafgaand aan deze geweldige avond, staat de bezoekers nog vele andere gebeurtenissen te wachten die hen doet afdwalen van het Walt Disney Studios® Park naar een galaxy far, far away...
 

Van “First Order March” en “Stormtroopers Patrol” naar Star Wars: A Galaxy Far, Far Away”

Van 14 januari tot en met 26 maart 2017 zal het Walt Disney Studios® Park gekenmerkt worden door epische verschijningen van helden die recht uit het Star Wars universum komen gelopen. Te beginnen met “First Order March”, geleid door Captain Phasma. Vervolgens maken zij plaats voor het spektakel “Star Wars: A Galaxy Far, Far Away”, die een aantal iconische personages uit de saga in de schijnwerpers plaatst, zoals onder andere Darth Vader en Kylo Ren, om er maar enkele op te noemen. Ten slotte komen bezoekers oog in oog te staan met een bataljon stormtroopers en is er zelfs mogelijkheid tot interactie met hen. 
 

De Jedi staan centraal in het Disneyland® Park

Om de Force in evenwicht te brengen, staan Jedi Masters elke dag klaar om jonge Padawans, van 7 t/m 12 jaar oud, te trainen in de Jedi Training Academy (Vidéopolis® - Discoveryland). Van 12 januari tot en met 4 mei 2017 zal deze uitzonderlijke training hen samen met de helden van de saga naar het hart van het Star Wars universum leiden.
 

Helden van het Star Wars universum staan ongetwijfeld centraal in Disneyland Paris. Afspraak tussen 14 januari en 26 maart 2016 tijdens “SEASON OF THE FORCE”: een niet te missen, meeslepende ervaring voor de jongste Padawans en de oudste Jedi. 


Voor meer informatie, nog extra vragen, aarzel zeker niet ons te contacteren! 
Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 300 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992 (14,8 miljoen bezoeken in 2015). Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en zeven gethematiseerde Disney hotels met 5.800 kamers (meer dan 2.700 kamers zijn beschikbaar in geselecteerde partner hotels). Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Contacteer ons
Maureen Richard
Maureen Richard
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium