Sta oog in oog met Cleopatra, vecht zij aan zij met Caesar!

Sta oog in oog met Cleopatra, vecht zij aan zij met Caesar!

De oogverblindende Cleopatra ontmoet de machtige Caesar en het lijkt er vredelievend aan toe te gaan, maar schijn bedriegt… Onheil loert achter elke hoek! 

De Romeinse troepen varen af met hun galeischip, klaar om de schat van de farao te veroveren. Maar zo’n piramide heeft veel geheime kamers met tal van hoeken en kantjes en onopgeloste raadsels en valstrikken.

Als je pech hebt, geraak je er nooit meer weg. Of erger, wordt de Vloek van de Farao op je losgelaten. Maak dus zeker de juiste keuzes, dan is de schat voor jou. En al die honderden Romeinen...

Ga mee op een spannend avontuur en vecht zij aan zij met Romeinse krijgsheren tegen mummies, ontrafel Egyptische raadsels en ontdek wat er allemaal achter gesloten piramidedeuren gebeurt. 

Wil je meer weten? Ontdek dan het vernieuwde PLAYMOBIL-thema Romeinen en Egyptenaren via dit leuke filmpje!  

Voor Romeinse avonturiers vanaf 6 jaar. 
In de winkel vanaf 2 september 2016. 

 

Wil je één van deze sets testen of gebruiken voor een publicatie? Aarzel zeker niet ons te contacteren! Vragen? Eén adres: 
Walkie Talkie - Valérie Bourgeois
valerie@talkie.be
0032 497 318 622

Meer weten over PLAYMOBIL®?
Sinds 1974 is PLAYMOBIL® - het systeemspeelgoed dat door Hans Beck werd bedacht – een klassieker in vele speelkamers van kinderen. Het aanbod aan speelwerelden is doorheen de jaren enorm uitgebreid: van piratenschepen en ridderkastelen tot een heus waterpretpark en een catwalk met modellen. Er werden ondertussen zowat 2,7 miljard van de populaire speelfiguren met de kenmerkende glimlach geproduceerd om kinderen van over de hele wereld speelplezier te bezorgen. Meer dan 30 verschillende speelwerelden vonden hun weg naar meer dan 100 landen van over de hele wereld. Zowel ouders als opvoeders stellen de hoge speelwaarde van het speelgoed enorm op prijs.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium