Spotify lanceert wereldwijd Podcast Ratings voor luisteraars om hun favoriete podcasts te beoordelen

Spotify lanceert wereldwijd Podcast Ratings voor luisteraars om hun favoriete podcasts te beoordelen

Spotify is voortdurend op zoek naar betere manieren voor luisteraars om podcasts te ontdekken. Daarom introduceert Spotify vandaag Podcast Ratings: beoordelingen van podcasts, zodat luisteraars hun favoriete shows kunnen steunen, en makers de kans krijgen om de visibiliteit van hun werk te vergroten.

Podcasts Ratings bouwt voort op de interactieve functies van Spotify. Deze nieuwe functie, die beschikbaar zal zijn in de mobiele app van Spotify, laat fans podcasts beoordelen (1 tot 5 sterren) en geeft nuttige, contextuele informatie over de populariteit van een podcast. 

Beoordelingen op Spotify zijn ook van cruciaal belang voor makers: ze krijgen een overzicht van hoe ze het doen, ze kunnen hun geloofwaardigheid vergroten én hun populariteit dankzij de steun van hun luisteraars.

Luisteraars en makers zullen toegang krijgen tot Podcast Ratings in alle markten over de hele wereld waar podcasts beschikbaar zijn.

VISIT SPOTIFY'S FOR THE RECORD BLOG FOR MORE INFO

 

Over Spotify
In 2008 veranderde Spotify voorgoed het luisteren naar muziek. Alles wat we doen komt voort uit onze liefde voor muziek. Vandaag de dag zijn we de leider in audiostreaming met een community van meer dan 345 miljoen actieve gebruikers, onder wie meer dan 155 miljoen Spotify Premium-abonnees in 178 landen. Het is onze missie om het potentieel van menselijke creativiteit volledig te benutten door miljoenen artiesten de kans te geven te leven van hun kunst. En om fans de kans te geven om daarvan te genieten en erdoor geïnspireerd te raken.

Voor meer info, contacteer : 
Charlotte Marron
 - [email protected]
Ineke Tack - [email protected]

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium