Spotify lanceert nieuwe playlist functie Enhance

Spotify komt vandaag met een nieuwe playlist feature voor Premium-gebruikers: Spotify Enhance. Met de nieuwe feature kunnen gebruikers gemakkelijk nieuwe muziek ontdekken en toevoegen aan zelf samengestelde playlists.

401659-Spotify_Enhance_PR_Static_1920x733-09ef23-o-9900000000079e3c.png

Spotify Enhance is ideaal voor gebruikers die wat extra hulp willen bij het samenstellen van playlists of die even geen inspiratie hebben. De nieuwe functie doet suggesties voor nummers op basis van de toon en stemming van de playlist. De feature kan ook gebruikt worden om je muzikale horizon te verbreden en nieuwe nummers en artiesten te ontdekken. 

Hoe het werkt? Heel simpel:

  • Tik op “Enhance” boven aan de playlist om de functie in te schakelen. 
  • In de playlist verschijnt nu om de twee nummers een aanbeveling
  • Bevalt het nummer je? Tik op het "+"-pictogram naast elk nieuw nummer om het permanent aan de afspeellijst toe te voegen.
  • Het is een toevoeging, geen vervanging: de nummers die je toevoegt worden nooit vervangen, en je kunt Enhance met een simpele tik uitzetten.

Vanaf vandaag is Enhance beschikbaar voor alle Premium-gebruikers in België. De komende maand zal Enhance worden uitgerold naar alle Premium-gebruikers in geselecteerde landen* op Android en iOS. Naar verwachting zullen er in de komende maanden meer landen volgen.

CLICK HERE TO VISIT SPOTIFY'S NEWSROOM

 

Over Spotify
In 2008 veranderde Spotify voorgoed het luisteren naar muziek. Alles wat we doen komt voort uit onze liefde voor muziek. Vandaag de dag zijn we de leider in audiostreaming met een community van meer dan 345 miljoen actieve gebruikers, onder wie meer dan 155 miljoen Spotify Premium-abonnees in 178 landen. Het is onze missie om het potentieel van menselijke creativiteit volledig te benutten door miljoenen artiesten de kans te geven te leven van hun kunst. En om fans de kans te geven om daarvan te genieten en erdoor geïnspireerd te raken.

Voor meer info, gelieve contact op te nemen met:
Charlotte Marron - [email protected] 

 

 

 

Walkie Talkie 
Sint-Pietersnieuwstraat 142a
9000 Gent

Unsubscribe

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be