Spider-Man: No Way Home zorgt voor record in voorverkoop sinds de start van de pandemie

De nieuwste Spider-Man komt op 15 december uit in de Belgische zalen en Kinepolis verkocht al 22.000 tickets voor de nieuwe Marvel-prent.

DF-00994_r kopie.png

De aankondiging van de nieuwste Spider-Man eind vorige week veroorzaakt een stormloop bij Kinepolis. Meer dan 20.000 filmliefhebbers verzekerden nu al hun plaats in één van de Kinepolis-bioscopen. Daarmee doet de nieuwste Marvel-film het dubbel zo goed als het vorige voorverkoop-record. Wie de succesfilm graag in IMAX, 4DX of Laser ULTRA beleeft, is er dus best snel bij!

Om aan de grote vraag te voldoen heeft Kinepolis besloten vanaf 17 december de laatavondvertoningen opnieuw in te voeren. Op die manier krijgt iedereen de kans om de film te kunnen bekijken.

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke held ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nou echt betekent om Spider-Man te zijn.

'Spider-Man: No Way Home' is vanaf 15december te zien in alle Kinepolis bioscopen. 

Download beeldmateriaal in hoge resolutie

Klik hier voor tickets en info

 

Over Kinepolis
Kinepolis Group NV ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Naast haar bioscoopactiviteit is de Groep ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer.
In Europa telt Kinepolis Group NV 58 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Zwitserland en Polen. Sinds de overname van de Canadese bioscoopgroep Landmark Cinemas en van de Amerikaanse bioscoopgroep MJR Digital Cinemas, telt Kinepolis ook 40 bioscoopcomplexen in Canada en 10 in de VS. 
In totaal heeft Kinepolis Group vandaag wereldwijd 108 bioscopen in haar portefeuille, goed voor 1 097 schermen en bijna 200 000 zitplaatsen. Kinepolis’ medewerkers bezorgen miljoenen bioscoopbezoekers elke dag een onvergetelijke filmervaring. Meer info op www.kinepolis.com/corporate

Voor meer info, gelieve contact op te nemen met Walkie Talkie:
Charlotte Marron - [email protected] - 0478 59 64 32
Ineke Tack - [email protected] - 0473 51 44 63

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be