Speelgoed van het Jaar 2019! En de winnaars zijn...🎺🎤🎉

De Belgische Speelgoedfederatie onthult naar jaarlijkse gewoonte de genomineerden voor de Speelgoed van het Jaar Awards.

Smart viel voor de 11de keer op rij in de prijzen en deze keer goed voor twee awards: "eerste leeftijd" en "denk- en logicaspel".

Brain Train van SmartGames sleepte de prijs voor 'denk-en logicaspel' in de wacht.

Een trein die zowel speelgoed als een puzzel is? Dat is de Brain Train! In dit spel moeten kinderen goed nadenken over hoe ze de vormen in de juiste volgorde in de wagens plaatsen. Ziezo, het is tijd om je koffers in te pakken en op reis te vertrekken! Maar wees voorzichtig, alle wagons moeten goed aangesloten zijn voor de trein het station kan verlaten!

Vanaf 3 jaar
Aanbevolen verkoopprijs: €27,99€

 

De SmartMax My First Totem werd beloond met de prijs voor 'eerste leeftijd speelgoed'.

Met de gloednieuwe My First Totem worden kinderen ondergedompeld in een kleurrijke wereld waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan door hun eigen totems te creëren.  

Bied uw allerkleinsten extra uitdagingen door ze aan te moedigen de totems op de kaarten na te bouwen! 

Vanaf 18 maanden
Aanbevolen verkoopprijs: €19,99

 

Heb je vragen, verzoeken voor interviews of wil je producten testen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: 

Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be
+32 483 09 60 38

 

OVER SMART NV

Smart nv is een Belgisch bedrijf dat in december 1992 werd opgericht in Kontich nabij Antwerpen.  Onder Smart nv vallen vier merken: SmartGames (opgericht in 1999), SmartMax (opgericht in 2010), GeoSmart (opgericht in 2016) en Happy Cube. Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door Smart in België ontwikkeld en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht.

SmartGames is de wereldleider in leuke puzzelspellen die de hersenen trainen. Met SmartMax kunnen kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme te verkennen. GeoSmart is een magnetisch bouwspel. En Happy Cube stimuleert de visuele en ruimtelijke waarneming

Voor meer info, aarzel niet om een ​​kijkje te nemen op de sites van SmartGamesSmartMaxGeoSmart of Happy Cube.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium