Speel een zomer lang met SmartGames!

Speel een zomer lang met SmartGames!

SmartGames aanwezig op kids events in Vlaanderen

De hele zomer lang kan je SmartGames tegenkomen op verschillende kids events in Vlaanderen! (her)Ontdek de spelletjes, test de nieuwste breinbrekers en daag je vrienden uit om als eerste de puzzels te kraken. SmartGames zal aanwezig zijn bij de Ketnet Zomertour, het Popeiland en Pennenzakkenrock.

Ketnet Zomertour

SmartGames zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op hét kinderfestival, de Ketnet Zomertour! In hun stand kan je allerlei breinbrekers uitproberen en de uitdaging aangaan samen met je vrienden. Voor alle leeftijden is er een geschikt spel. Parkeer jij de auto het snelste bij de Parking Puzzler of help jij pinguins een feestje bouwen bij Penguins Pool Party

Popeiland Wachtebeke

Kom op 27 juni naar Popeiland in Wachtebeke en ontdek de nieuwste spellen van SmartGames. Verwijder samen met je vrienden het virus in Anti-Virus Mutation of daag een van de BV's uit met de IQ-Puzzler!

Pennenzakkenrock Zilvermeer Mol 

Het Zilvermeer in Mol wordt dit jaar weer omgedoopt tot het tofste festival voor jongeren in Vlaanderen. Op donderdag 28 juni kan je allerlei spelletjes van SmartGames uittesten op Pennenzakkenrock. Laat jouw vrienden zien wie de slimste is en daag ze uit met een van de breinbrekers!

 

OVER SMART NV

Smart nv is een Belgisch bedrijf dat in december 1992 werd opgericht in Kontich nabij Antwerpen.  Onder Smart nv vallen drie merken: SmartGames (opgericht in 1999), SmartMax (opgericht in 2010) en GeoSmart (opgericht in 2016). Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door Smart in België vervaardigd en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht. 

SmartGames is de wereldleider in leuke puzzelspellen die de hersenen trainen. Met SmartMax kunnen kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme te verkennen. En GeoSmart is een magnetisch bouwspel.

Voor meer info, aarzel niet om een ​​kijkje te nemen op de sites van SmartGamesSmartMaxof GeoSmart

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium