SPA® REINE PAKT GROOT UIT

SPA® REINE PAKT GROOT UIT

SPA® Reine innoveert met Eco Pack met maar liefst 5 liter puur mineraalwater

SPA® Reine, het natuurzuivere mineraalwater uit het hart van de Belgische Ardennen, lanceert nu – letterlijk – groot nieuws: het Eco Pack, een kartonnen, eco-vriendelijk pak met maar liefst 5 liter SPA® Reine. Ideaal om thuis met het hele gezin lekker water te drinken gedurende de dag, om je fles te vullen voor onderweg of op kantoor je glas SPA® Reine te tappen. Het compacte Eco Pack past perfect in een gezinskoelkast en – the best news of the day – deze 5 liter-verpakking bevat 65 % minder plastic dan een pak van 6 plastic flessen en is volledig recycleerbaar.

 

BEWUST EN PUUR

Consumenten staan meer dan ooit stil bij de oorsprong en impact van de producten die ze kopen. We willen graag natuurlijke producten, van producenten die respectvol omgaan met onze planeet.

SPA® heeft duurzaam ondernemen in haar DNA en stelt alles in het werk om haar unieke natuurgebied waar het mineraalwater ontspringt, te beschermen. Verder kiest de hedendaagse consument naast natuurlijke, duurzame oplossingen ook vooral voor gemak.

 

OP ELK MOMENT VAN DE DAG

Met dank aan de compacte verpakking telt het Eco Pack talrijke gebruiksmomenten: voor het gezin thuis, tijdens een lekkere barbecue, of on the go bij een picknick met vrienden, op vakantie, bij een festival, op het werk, bij het sporten voor het hele team. Vanaf nu kun je heel eenvoudig en duurzaam op elk moment genieten van fris mineraalwater!

 

NIEUWE STAPPEN IN DUURZAAM VERPAKKEN

Het SPA® Eco Pack is van onschatbare waarde in de verpakking strategie van de groep Spadel. Het nieuwe Eco pack bevat 65% minder plastic per liter water, in vergelijking tot 6 plastic flessen. Verder is het Eco-pack 100% recycleerbaar, heeft het een kleinere ecologische voetafdruk dan glazen flessen en is het makkelijk te sorteren. Na gebruik volstaat het om de soepele plastic zak uit de doos te halen en samen met het andere pmd-afval in de blauwe pmd-zak te gooien (wat zorgt voor een minder gevulde pmd-zak), terwijl de kartonnen doos zelf gerecycleerd kan worden.

Naast de ecologische verpakking biedt het Eco Pack tal van voordelen: dankzij het handige kraantje is het kinderspel om een glas of drinkbus te vullen met natuurlijk mineraalwater SPA® Reine, het pak kan tot vier weken na opening worden gebruikt, past perfect – liggend - in elke gezinskoelkast en is gemakkelijk te dragen.

Het Eco Pack is niet alleen ecologisch en praktisch, maar garandeert uiteraard ook dat de kwaliteit van het natuurlijke mineraalwater SPA® Reine wordt beschermd.

“De ambitie om te innoveren zit verankerd in het DNA van Spadel. In een snel veranderende omgeving is het noodzakelijk dat we onze producten voortdurend aan de consumptietrends aanpassen”, benadrukt Marc du Bois, CEO van de groep Spadel. “Dankzij dit Eco Pack van 5 liter kunnen we gegarandeerd zuiver en gezond water blijven leveren aan de vele consumenten die dol zijn op SPA Reine, en tegelijk onze gestage inspanningen voortzetten om onze koolstofvoetafdruk te verkleinen. Spadel is zich ten volle bewust van de impact van verpakkingen op het milieu en wil een leidende rol spelen om die impact te verminderen. Bovendien kan ik met tevredenheid vaststellen dat onze inspanningen van de voorbije jaren vruchten afwerpen. Want ondanks een volumestijging met 21 % sinds 2010 is onze absolute koolstofvoetafdruk over dezelfde periode met 15 % gedaald. “

 

PRIJS EN VERKRIJGBAARHEID

Het SPA® Eco Pack is vanaf juni verkrijgbaar bij de supermarkt.

Consumentenadviesprijs (5 liter): € 3,29

*De prijs betreft een adviesprijs van SPA aan de retailer; de uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer zelf bepaald.

 

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium