SPA® PRESENTEERT: HET VERNIEUWDE SPA® TOUCH

Mineraalwaters met een vleugje smaak in een verfrissend nieuw en duurzaam jasje

image003.png

SPA TOUCH, de natuurlijke mineraalwaters met een vleugje smaak uit het hart van de Belgische Ardennen, heeft een ware make-over ondergaan. De geliefde lijn heeft een compleet nieuwe, transparante look & feel en – the best news of the day – de flessen zijn nu van 100% gerecycled materiaal, als eerste binnen het SPA-assortiment. De boodschap van SPA TOUCH is kraakhelder: water drinken gedurende de dag was nog nooit zo verrassend, gemakkelijk en goed voor je!

DAT IS DUIDELIJK

Zoeken naar je favoriete SPA TOUCH in de supermarkt is nu verleden tijd. Met het nieuwe, transparante design is in één oogopslag duidelijk dat het hier om water gaat. De niet-bruisende varianten SPA TOUCH hebben de rimpeling van water, terwijl de bruisende smaken bubbels op de flessen tonen. Ook aan de dop kun je gemakkelijk herkennen of jouw SPA TOUCH variant bruisend (rode dop) of niet-bruisend (blauwe dop) is. Het label toont met veel kleur de smaak en de kruiden en vruchten van de natuurlijke aroma’s. Centraal in het nieuwe ontwerp van SPA TOUCH is de druppel, hét symbool van het pure water van SPA.

 

100% RPET

Alles wat SPA te bieden heeft, dankt het aan de natuur. Daarom is het zo belangrijk dat SPA alles doet om duurzaam te ondernemen en de natuur te beschermen. SPA TOUCH zit vanaf heden in een fles gemaakt van 100% gerecycled materiaal (rPET), als eerste binnen het SPA-assortiment.

 

VARIATIE KLEURT JE DAG

Water is dé bron van gezondheid, wat je dag ook brengt. Het hydrateert en verfrist ons lichaam, op de meest gezonde manier. Variatie vinden we bij het drinken van water steeds belangrijker. SPA TOUCH is de ideale keuze voor iedereen die graag meer water wil drinken én daarbij wil genieten van een subtiele smaak. Met een compleet gamma van maar liefst 11 verrassende bruisende en niet-bruisende mineraalwaters met een vleugje smaak, is het perfect variëren gedurende de dag!

Ga je voor het kruidig-fruitige Orange Cardamom, het oppeppende Mint of de jongste telg in de SPA TOUCH-familie Raspberry Plum? Met zoveel variatiemogelijkheden geef je een touch of flavour aan elke dag!

 

NOG MEER WATER GRAAG

SPA®, het natuurlijk mineraalwater dat al generaties lang een ongekende puurheid kent, nam samen met marktonderzoeksbureau Ipsos in januari 2021 een representatieve online steekproef(*) af naar de voorkeuren van onze landgenoten over water. Eén van de bevindingen die daaruit voortvloeien is dat

  • 57% meer water wil drinken.
  • Meer nog, 94% is er bewust van dat water essentieel is in een gezond eetpatroon. Water vinden we de meest gezonde drank, ook water met een smaakje. Dit helpt ons om gedurende de dag meer water te drinken.

(*)Ipsos research 2021 Nationally representative group, aged 18-70 y/o - BE n=1005

 

LEKKER NATUURLIJK

De basis van SPA TOUCH is het pure mineraalwater uit de SPA-bronnen in het hart van de Belgische Ardennen, gecombineerd met natuurlijke aroma’s uit verschillende vruchten en  kruiden die het water nét dat vleugje smaak geven. SPA TOUCH bevat uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong, heeft geen suiker of andere toevoegingen en daarom geen calorieën.

De oorsprong van SPA blijkt een belangrijk kenmerk voor consumenten. De studie toont aan dat lokale producten populairder worden omdat ze het vertrouwen krijgen van de consument, van hogere kwaliteit zijn en het milieu steunen.

  • Een grote meerderheid (62%) wil water drinken uit eigen land, zo blijkt  uit het onderzoek.

 

Verkrijgbaarheid
Het vernieuwde SPA TOUCH is vanaf oktober verkrijgbaar bij de supermarkt.
Consumentenadviesprijs 6-pack van 0,5 liter: € 4,56(*)

(*) De prijs betreft een adviesprijs van SPA aan de retailer; de uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer zelf bepaald.

 

 

Over SPA®
SPA water werd gebotteld en voor het eerst geëxporteerd in 1583. In die tijd was ze al beroemd. Uit alle horizonten kwamen de groten van deze wereld naar Spa om te genieten van de positieve effecten van het water. De natuurlijke minerale wateren van SPA® worden na hun lange ondergrondse reis uit het hart van de Venen geput. SPA® zorgt er al meer dan 130 jaar voor dat de natuur zuiver en intact blijft. SPA® wordt gebotteld door Spa Monopole en het bedrijf heeft altijd geprobeerd het gewicht en de ecologische voetafdruk van de verpakking te verminderen. De bottelarij van Spa Monopole telt ongeveer 520 medewerkers en produceerde eind 2018 een jaarlijks volume van 460 miljoen liter.

Over Spadel
Spadel is een Europese familiale groep die als missie heeft om op natuurlijke manier te voldoen aan de behoeften aan hydratering en verfrissing van de consumenten, hun hele leven lang. Ze commercialiseert merken van natuurlijk mineraalwater, bronwater en frisdranken op basis van natuurlijk mineraalwater: SPA® en Bru® in de Benelux, Devin in Bulgarije, Wattwiller en Carola in Frankrijk. Duurzame ontwikkeling maakt uiteraard deel uit van het DNA van de Groep Spadel en bepaalt mee haar MVO-beleid 2025. Spadel haalde in 2019 een omzet van 298,4 miljoen €. Eind 2019 stelde de groep Spadel 1336 mensen tewerk.

 

https://press.talkie.be/en/dir/spa-touchhttps://www.spa.be/nl

Karolien Devillé

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be