Smullen tijdens de kerstperiode dankzij Materne

Smullen tijdens de kerstperiode dankzij Materne

Een feestelijke wintermaaltijd van aperitief tot diner

Kerst staat volop in het teken van samenzijn met familie en vrienden, leuke cadeautjes en het allerbelangrijkste, lekker eten. Materne kondigt hun nieuwe eindejaarsgamma aan, bestaande uit streekgebonden uienkonfijt en veenbessen, dat voor de ideale toevoeging zorgt om van jouw gerechten een gastronomisch moment te maken.

Wil je tijdens de feestdagen in een mum van tijd een heerlijk gerecht op tafel toveren? Geen probleem, want Materne biedt je een fantastische gastronomische en tijdsbesparende oplossing. Onze Belgische fruitspecialist lanceert speciaal voor de kerstperiode een nieuw assortiment. Op de menu? Uienkonfijt met frambozen en Marc de Champagne, uienkonfijt met Luikse siroop, konfijt van gekarameliseerde uien met bier of wilde veenbessen. De ideale bondgenoten om jouw gerechten om te toveren tot een culinaire smaakbom. De lokale producten worden in België geproduceerd, een belangrijke waarde waar Materne zich steevast aan vasthoudt. 

De kant-en-klare bijgerechten zijn een culinaire smaakmaker bij seizoensgebonden gerechten. De veenbessen zorgen voor de perfecte balans bij wild, en de uienkonfijt matcht zeer goed met foie gras en/of faux gras. Het gedroomde gerecht voor koks en kokkinnen die weinig tijd of inspiratie hebben, maar toch een smakelijk feestmaal willen voorbereiden. Zowel tijdens de bereiding of als finishing touch van het gerecht, zullen deze producten de smaak op een verfijnde manier versterken. 

Story image

Het nieuwe eindejaarsassortiment van Materne is beschikbaar bij Carrefour, Delhaize, Cora, Match, Intermarché en op de webshop. Ontdek meer op Materne.be


​Materne creërde samen met kookboekenauteur en food creative Meggan Verschoore (@Fouettmagic) enkele smakelijke recepten op basis van de producten uit het nieuwe gamma. Ontdek de negen recepten hieronder en doe alvast wat inspiratie op voor jouw kerstmenu.

Ontdek alle recepten hier


Download hier alle beelden in hoge resolutie


​Voor bijkomende informatie, interviews of als u vragen heeft, aarzel zeker niet om contact op te nemen met:  
​Axelle Fraeye l [email protected]
​Maureen Richard l [email protected]

 

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium