Smartgames pakt uit met nieuwe denkspelen in 2020!

Smartgames pakt uit met nieuwe denkspelen in 2020!

Tijdens de wereldbekende speelgoedbeurs in Neurenberg die plaatsvond van 29 januari tem 2 februari 2020 onthulde de Belgische speelgoedfabrikant Smart allerlei nieuwe cognitieve denkspelen. De allernieuwste Smartgames zullen vanaf midden maart beschikbaar zijn in de winkel. Maak dus maar al plaats in je spelletjeskast!

De Belgische speelgoedfabrikant Smart is wereldwijd dé expert in speelgoed dankzij hun 1-speler logicaspelen om hersenvaardigheden, reflectie en het geheugen te ontwikkelen. Maar er is groot nieuws! Dit jaar breidt Smart hun speelgoedfamilie niet alleen uit met 1-speler games maar ook met hun allereerste multiplayer game.

Ontdek hieronder alle nieuwigheden die je ongetwijfeld snel wilt uittesten:

DE ALLEREERSTE MULTIPLAYER GAME

Froggit
Leid je kikkers veilig over de vijver en voorkom dat andere spelers hetzelfde doen. De eerste kikkerfamilie die de andere kant van de vijver bereikt, wint het spel. Maar pas op, de vis kan je kikkers terugjagen naar hun start-oever!

Flexibel denken, een goede planning en je tegenstanders dwarsbomen maken dit een spannend spel voor twee tot zes spelers. Froggit biedt een totaalbeleving voor het hele gezin en bestaat uit een junior en expert niveau.

Voor iedereen vanaf 6 jaar
Aanbevolen verkoopprijs: € 29,95

NIEUWSTE SINGLE PLAYER GAMES

Puzzle beach
Leve de zomer… mensen liggen te luieren in de zon terwijl hun kinderen spelen in het zand. Maar met zoveel mensen op het strand kan je al eens verdwalen. Kan jij de kinderen helpen om de weg terug te vinden naar hun vriendjes en speelgoed, zonder op iemand te stappen?

Puzzle Beach is een reisspel met 5 magnetische puzzelstukken en 48 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.

Vanaf 6 jaar
Aanbevolen verkoopprijs: €9,95 

Flippin' Dolphins
Dolfijnen zijn speelse en intelligente dieren... maar je kan ze enkel zien wanneer ze uit het water springen. Kan jij ook uitzoeken wat ze onderwater allemaal doen? Duik in dit “dol-fijn” puzzelspel met 7 magnetische puzzelstukken en 48 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk. 

Vanaf 7 jaar
Aanbevolen verkoopprijs: €9,95

IQ-Arrows
Met IQ-Arrows kan het alle kanten op. Kan jij alle puzzelstukken op het spelbord plaatsen zodat de pijlen in dezelfde richting staan als in de opdracht? Maar let op! Wanneer je een puzzelstuk draait, dan verandert de richting van de pijlen. IQ-Arrows is een uniek reisspel met 120 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.

Vanaf 7 jaar
Aanbevolen verkoopprijs: €9,95

Zig Zag Puzzler
Zig Zag Puzzler is een 3D-puzzelspel met 2 verschillende spelmogelijkheden, elk met 40 opdrachten. Bouw een piramide op de blauwe kant of een zigzag op de witte kant van het spelbord. Bij dit spel zit ook een transparant deksel zodat je alles makkelijk overal mee naartoe kan nemen.

Vanaf 12 jaar
Aanbevolen verkoopprijs: €14,95

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium