Smart verwelkomt nieuwe denkspelen in 2021!

03-smartgames-piratescrossfire-2299.jpg

Al ruim 25 jaar is het Smart's missie om inspirerend en bovendien educatief speelgoed te bedenken en produceren. Ook het afgelopen jaar zat Smart niet stil en breidt zowel de speelgoedfamilie van SmartGames én SmartMax vol trots uit! Ontdek snel de gloednieuwe games! 

De Belgische speelgoedfabrikant Smart is wereldwijd dé expert in speelgoed dankzij hun logicaspelen om hersenvaardigheden, reflectie en het geheugen te ontwikkelen. In 2021 verwelkomt het speelgoedbedrijf verschillende nieuwe 1-player games voor klein en groot! Klaar om de uitdaging aan te gaan? 

Ontdek hieronder de nieuwste spelen van Smart die je
ongetwijfeld aan je spelletjeskast wilt toevoegen: 

SMARTGAMES - SINGLE PLAYER GAMES

Bij SmartGames heeft elk spel een uniek spelmechanisme dat geschikt is voor jong én oud. Klaar om je hersenen te kraken? 

SmartGames - Apple Twist

Drie hongerige rupsen willen een hapje van dezelfde appel. Kan jij ze in de juiste vorm brengen zodat ze alledrie op de appel passen? Voor dit logisch puzzelspel moet je flexibel kunnen denken! Want zowel de rupsen als het spelbord kunnen van vorm veranderen. Met 60 opdrachten om van te smullen.

Vanaf 5 jaar
Aanbevolen verkoopprijs: € 14,99
Beschikbaar vanaf april 2021

SmartGames - Pirates Crossfire

Piraten in zicht! Navigeer je schepen naar de juiste positie, zodat de vijand in de vuurlinie komt te liggen en tot zinken wordt gebracht. Of kan je de vrede bewaren en een complete oorlog vermijden? Breng je kanonnen en je hersens in stelling en ontdek wie er wint! Pirates Crossfire heeft 80 opdrachten, verdeeld over 4 verschillende spelwijzen.

Vanaf 7 jaar
Aanbevolen verkoopprijs: € 22,99
​Beschikbaar vanaf april 2021

SMARTMAX - VOOR DE ALLERKLEINSTEN

SmartMax is kleurrijk en bovendien veilig magnetisch constructiespeelgoed voor de kleinsten onder ons. Ga op ontdekking en laat je verbazen!

SmartMax - My First Acrobats

Met 6 veelkleurige vormen kun je een vierkant, driehoek en cirkel bouwen… Als je deze vormen gaat mixen en de metalen ballen toevoegt, verschijnen de coolste acrobatische figuren. Creëer je eigen acrobatische structuren of probeer de structuur te bouwen zoals op één van de opdrachtkaarten.

De rode basis heeft een metalen oppervlak wat de nodige stabiliteit geeft bij het bouwen van de acrobatische constructies.

Vanaf 18 maanden
Aanbevolen verkoopprijs: €19,99
​Beschikbaar vanaf april 2021

Download hier de beelden in hoge resolutiehttps://press.talkie.be/en/dir/smart

Maureen Richard

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be