Smart valt in de prijzen! Dit zijn de winnaars van Speelgoed van het Jaar 2020

04-smartgames-froggit-2995 (3).jpg

Naar jaarlijkse gewoonte onthult de Belgische Speelgoedfederatie de winnaars van de officiële verkiezing Speelgoed van het Jaar. Smart viel dit jaar maar liefst 3 keer in de prijzen, een hele prestatie dus! Hieronder ontdek je alle winnaars. 

WINNAAR IN DE CATEGORIE STIMULERENDE ACTIVITEITEN

SmartMax - My First Sounds & Senses
Schudden, rammelen en bouwen; verbaas je kind met onze nieuwste My First set. 4 nieuwe staven met elk een andere structuur om het gevoel van aanraking te stimuleren. Schud de staven en de ballen en maak muziek!

Voor kinderen vanaf 1 jaar
Aanbevolen verkoopprijs: €19,99

WINNAAR IN DE CATEGORIE DENK- EN LOGICASPELEN

SmartGames - Jaak en de Bonenstaak
Ontdek de magie van dit sprookje met dit “bewegende” puzzelspel voor jonge kinderen. Kan jij Jaak helpen om de bonenstaak te beklimmen en het kasteel in de wolken te bereiken? Jaak en de Bonenstaak bevat 60 opdrachten en een prachtig prentenboek met het originele sprookje in een eigentijds jasje.

Voor kinderen vanaf 4 jaar
Aanbevolen verkoopprijs: €27,99

WINNAAR IN DE CATEGORIE GEZELSCHAPSPELEN VOOR HET HELE GEZIN 

SmartGames - Froggit
De allereerste multiplayer game Froggit viel ook meteen in de prijzen! Leid je kikkers veilig over de vijver en voorkom dat andere spelers hetzelfde doen. De eerste kikkerfamilie die de andere kant van de vijver bereikt, wint het spel. Flexibel denken, een goede planning en je tegenstanders dwarsbomen maken dit een spannend spel voor twee tot zes spelers.

Voor kinderen vanaf 6 jaar
Aanbevolen verkoopprijs: €29,99

De Belgische speelgoedfabrikant Smart is wereldwijd dé expert in speelgoed dankzij hun  logicaspelen om hersenvaardigheden, reflectie en het geheugen te ontwikkelen.
Ontdek hier de gloednieuwe website en Instagrampagina van Smart. 

Download hier de beelden in hoge resolutiehttps://press.talkie.be/en/dir/smart

Maureen Richard

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be