Smart Kettle voor het perfecte kopje thee

Smart Kettle voor het perfecte kopje thee

De koffiebarista wordt geroemd om zijn kennis en kunde, waarmee hij de minutieus afgewogen koffie met exact de juiste temperatuur en op de ideale snelheid extraheert. Dat er ook theesommeliers bestaan die werken aan een perfect kopje thee is bij minder mensen bekend.

De toekomst

Een precisieklus, theezetten. Tenminste, als je goeie thee wilt drinken. De doorsnee Belg is gewend aan het onderdompelen van alledaagse theezakjes in kokend water, niet wetende wat echte thee is. Vaak vindt men groene thee bitter, al is die bittere smaak bijna steevast het gevolg van te heet water die de thee verbrandt. Bij te koud water blijft er dan weer smaak achterwege en wordt de thee niet optimaal benut. De ideale temperatuur is dus van cruciaal belang. Met de nieuwe waterkoker van Espressions is de kunst van het theezetten nu niet meer enkel weggelegd voor theesommeliers. De Smart Kettle gecombineerd met kwaliteitsthee zorgt voor een fantastisch resultaat, dat proef je!

Perfecte temperatuur op fluistertoon

De ideale temperatuur om thee te zetten verschilt nogal per type thee. Zwarte, groen of witte thee; de perfecte temperatuur bezorgt de juiste, heerlijke smaak. De Smart Kettle zorgt dat precies de juiste temperatuur bereikt wordt voor ieder type thee. Zo kan je bijvoorbeeld de knop voor zwarte thee indrukken, en hij gaat direct aan de slag om de temperatuur te bereiken die het maximale aan smaak uit deze thee haalt. Om perfect theewater te krijgen heeft de waterkoker bovendien een functie die het water eerst vijf minuten kookt, om daarna de temperatuur terug te brengen tot het gewenste niveau. Dit alles gebeurt dankzij het Espressions Quiet Shield op een fluistertoon. Dit roestvrijstalen schijfvormig element damt het geluid van borrelend water efficiënt in.  

Kwaliteit, stijl en veelzijdigheid

Een signaaltje wanneer hij zijn taak volbracht heeft, en de mogelijkheid de thee 20 minuten op exact dezelfde temperatuur te houden maken van deze waterkoker de alleskunner die jou aan perfecte thee helpt! Hij heeft zelfs een 40-gradenfunctie die ideaal is om babyvoeding op te warmen. Met de ingebouwde kalkfilter en het roestvrij staal heb je jarenlang gebruiksplezier, ook na intensief gebruik.

Verkoopadviesprijs € 149,00.

  • Zwarte thee: 90-95°C
  • Groene thee: 70-80°C
  • Witte thee: 85-90°C
  • Kruidenthee: 95-100°C
  • Rooibos: 95-100°C
  • Maté: 95-100°C
  • Bamboe: 95-100°COver IT&M
IT&M is specialist in hoogwaardige keukenapparatuur voor zowel de professional als de consument en vertegenwoordigt een aantal bekende producenten van keukenapparatuur in de Benelux. IT&M richt zich vanuit haar vestiging in Eindhoven op de betere kookwinkels, speciaalzaken en een aantal kwaliteitsketens.

Wil je meer weten over IT&M? Neem een kijkje op hun websiteFacebookpagina of Youtubekanaal voor meer informatie over hun producten en allerhande leuke receptjes.

Voor extra vragen, beeldmateriaal of interviews, aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Walkie Talkie 

Alexis Bracke
alexis@talkie.be
0032 473 63 48 20

Contacteer ons
Alexis Bracke Walkie Talkie NV
Alexis Bracke Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium