⚽️ Scoor met het PLAYMOBIL® meeneem voetbalstadion 2018 FIFA Wereldbeker Rusland™ ⚽️

GOAAAAAL! In 2018 draait het ein-de-lijk weer allemaal om voetbal! Voetbaltalenten geraken helemaal in topvorm met het gloednieuwe PLAYMOBIL® meeneem voetbalstadion 2018 FIFA Wereldbeker Rusland™. 

Sjot dit jaar mee voor de Wereldbeker met het praktische PLAYMOBIL® meeneem voetbalstadion 2018 FIFA Wereldbeker Rusland™, thuis of onderweg. Kleine en grote sjotters kruipen in de huid van hun topfavoriet en leven zich makkelijk in met de vier spelers, bijhorende ballen en goals, stickers om het veld te personaliseren en een échte Wereldbeker in PLAYMOBIL® -formaat.

Klap het speelveld eenvoudig open, bevestig de doelen en zet de spelers klaar voor de eerste helft. Met de innovatieve trapfunctie kan je met één hand de bal recht in het doel trappen. De spannende duels kunnen beginnen! 

Fwiet Fwiet ... De scheidsrechter geeft het fluitsignaal voor het einde van de wedstrijd. Na de match klap je het terrein dicht om het makkelijk terug op te bergen. Maar wie mag de trofee dit jaar mee naar huis nemen? 

Een pronostiek? Voor de échte voetbalfanaten is er ook een PLAYMOBIL® speelschema: http://playmobil.a.bigcontent.io/v1/static/PLAYMOBIL_ARTS_SPORTSACTION_FIFA_2018_01_nl 

Het meeneem voetbalstadion 2018 FIFA Wereldbeker Rusland™ is een licentiesamenwerking tussen Playmobil® en  FIFA.

Voor sjotters vanaf 5 jaar 
9508 Nationale voetbalspeler Argentinië
9509 Nationale voetbalspeler België
9510 Nationale voetbalspeler Brazilië
9511 Nationale voetbalspeler Duitsland
9512 Nationale voetbalspeler Engeland
9513 Nationale voetbalspeler Frankrijk 
9515 Nationale voetbalspeler Mexico
9516 Nationale voetbalspeler Portugal
9517 Nationale voetbalspeler Spanje
9298 Meeneem voetbalstadion 2018 FIFA Wereldbeker Rusland (101 x 55.5 x 10 cm) 

 

Contacteer ons
Walkie Talkie Sara De Bruyne, Walkie Talkie NV
Walkie Talkie Sara De Bruyne, Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium