Scheer hoge toppen met de AW16 collectie van QUECHUA !

Scheer hoge toppen met de AW16 collectie van QUECHUA !

Aandacht aan alle moderne avonturiers en ook wandelliefhebbers die er maar al te graag op uit trekken, ongeacht het weer! Laat je niet tegenhouden door de komst van de winter.  Ondanks de lage temperaturen is de herfst en winter dé perfecte periode om te wandelen wanneer de bossen in herfsttinten kleuren en de bergtoppen helemaal besneeuwde zijn.  

Maar weer of geen weer, om de elementen te trotseren, heb je wel nood aan een uitrusting die is aangepast aan de noden van je lichaam. Bij DECATHLON vind je alles wat je nodig heeft met dank aan de nieuwe AW16-collectie van QUECHUA.

ONTDEKT NU DE VIJF FAVORIETEN : 

DOUDOUNE X-LIGHT
Rits deze winter de doudoune X-light (35,99€) van Quecha dicht. Deze ingenieuse jas bestaat uit 75% dons en 25% pluimen die de lucht vasthoudt en die je tegelijk goed warm houdt! Het beste: de jas past met gemak in je rugzak wanneer je ze niet meer nodig hebt. De Doudoune X-light is minder dik dan een klassieke donsjas, waardoor je het model kan dragen onder een regenjas of een mantel, voor nog meer bescherming!

RAINWARM 500
Dit seizoen heeft Quecha een nieuwe regenjas ontworpen, de Rainwarm 500 (99,99€). Een 3-in-1 model die beantwoordt aan al je noden. Het waterdichte membraan en de waterdichte naden beschermen je tegen de regen en de kille herfstwind. De uitneembare donsjas vanbinnen houdt je lekker warm. De ritsen onder de oksels zorgen op hun beurt voor een dubbele ventilatie. Een perfecte jas voor wandelaars op weg naar de toppen van de bergen!

ARPENAZ 500 MID WARM
Koukleumen, Quechua heeft de oplossing tegen verkleumde voeten: de wandelschoenen Arpenaz 500 Mid Warm (54,99€). Deze winterse topper uit het Quecha-gamma is zowel warm als comfortabel. Het soepele en waterdichte leer, de wollen binnenvoering en de gripvaste zool, maken van dit paar dé winterse must have, of je je nu waagt aan een tocht door de Belgische boswegen of eropuit trekt in een wintersportoord. These shoes are made for walkin’ !

FORCLAZ 600 HIGH
Deze klassieker uit volnerfleer is gemaakt voor allerlei avonturen... Jawel! We hebben het over de FORCLAZ 600 High (99,99€). Deze wandelenschoenen vergezellen je tijdens een herfstwandeling of tijdens een trektocht van meerdere dagen op drassige, ruwe of gladde ondergrond. Uitgerust met een schokvaste zool belooft de Forclaz 600 High je meer stabiliteit zodat vermoeide voeten je niet van uw wandelroute afhouden. Zeg vaarwel tegen pijn en blaren!Klaar om uw grenzen te verleggen!

GANTS FORCLAZ TOUCH
Wil je een selfie sturen naar je familie om hen op de hoogte te houden van uw trektocht? Of wil je simpelweg je smartphone gebruiken? Dat is nu mogelijk, zelfs zonder je handen te ontbloten, dankzij gants Forclaz Touch (4,99€), verkrijgbaar in verschillende kleuren. De special touch-zones aan de vingers zorgen ervoor dat je in contact blijft met zij die je hart verwarmen! 

EN DAARNAAST … TWEE ESSENTIËLE ITEMS 

De rugzak FORCLAZ 40 air + (69,99€), verkrijgbaar voor mannen en voor vrouwen , blijft de onmisbare bondgenoot van alle wandelaars. Met zijn grootte van 40L en zijn lichte gewicht weerhoudt hij je er niet van om vooruit te gaan!

Om af te sluiten, is er de wandelstok FORCLAZ 500 LIGHT (15,99€).  Perfect voor degenen die het getransporteerde gewicht willen limiteren. Het zachte handvat brengt je de hele dag comfort. 
 

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of voorstellen, of als je een bepaald product wenst te testen of uit te lenen. DECATHLON en Walkie Talkie staan graag tot jouw beschikking!

Voor persberichten, visueel materiaal of andere vragen en voorstellen, neem contact met ons op:
Walkie Talkie - Valérie Bourgeois
valerie@talkie.be
0497 318 622

Decathlon - Evelyne Ferange
evelyne.ferange@decathlon.com
0498  68 23 33

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium