SAVE THE DATE - FACTORY X by FUJIFILM - zondag 20 oktober 2019

SAVE THE DATE - FACTORY X by FUJIFILM - zondag 20 oktober 2019

Of je nog een camera keuze dient te maken of reeds de trotse bezitter bent van een FUJIFILM camera of al een tijdje met een ander merk werkt, op zondag 20 oktoberword je ondergedompeld in de X Series wereld van FUJIFILM. Voor amateurs en pro fotografen is dit hét foto-event van het jaar! FACTORY X by FUJIFILM is gratis toegankelijk en je kan je eigen programma samenstellen. Er zijn diverse interactieve workshops/demo's, lezingen en knappe fotogenieke randanimatie die de verschillende facetten van fotografie belichten.

Haal alles uit je camera 
FUJIFILM FACTORY X biedt je workshops/demo's en lezingen, begeleiding en tonnen inspiratie dankzij de FUJIFILM X-Photographers, en enkele zeer interessante gastsprekers.  De FUJIFILM X-Photographers zullen je tijdens de workshops en demo's handige tips & tricksbezorgen, die je helpen om nog meer uit je (X Series) camera te halen. Een selectie van hun foto's zal ook tentoongesteld worden tijdens dit event. 

Japans kader
De Kruitfabriek in Vilvoorde wordt dit jaar ingeruild voor Kanal in Brussel, een bijzonder gebouw, en bovendien een super fotogenieke locatie met veel natuurlijk licht. Het thema van Factory X is dit jaar "Big in Japan" en dus zal Kanal voor de gelegenheid gehuld worden in een Japans kleedje, een knipoog naar FUJIFILM's oorsprong.  Naast de interessante FUJIFILM foto-activiteiten krijg je de unieke kans om dit gebouw van binnen te bewonderen - voor het binnenkort enkele jaren sluit voor een grondige renovatie-, een ware parel voor de industriële architectuur- en urbex fans.

Op FACTORY X kan je ook je eigen FUJIFILM apparatuur meenemen voor een grondige sensor cleaning. Maar natuurlijk kan je er ook ter plaatste mee aan de slag. Verder zal er ook eentechnical desk zijn waar bezoekers terecht kunnen met kleine en grote technische vragen. Het volledige aanbod aan GFX en X Series camera's en lenzen zal tevens aanwezig zijn voor een Touch & Try

 

Gepersonaliseerd programma
Het leuke aan deze dag is dat je volgens je interesses je eigen dagindeling kunt samenstellen naargelang de workshops en lezingen die je wenst te volgen.
Doorheen de dag staan er diverse workshops en lezingen gepland waar je bij kan aansluiten.

Het programma wordt nu gefinaliseerd en meer info volgt snel. Van zodra het programma compleet is, kan je je registreren. Dus hou de sociale media van FUJIFILM Belgium zeker goed in de gaten!

Minnano Photo Expo
FUJIFILM roept bovendien alle fotograafliefhebbers op om hun eigen foto in te zenden. Uit alle inzendingen wordt een selectie gemaakt die tijdens FACTORY X aan de hand van een tentoonstelling voor iedereen (minnano) zal worden gepresenteerd. Dus laat je talenten zien en wie weet kan het publiek binnenkort jouw foto skills bewonderen in Kanal. Elke deelnemer krijgt een gratis fotoprint van 20 x 30 cm aangeboden van zijn/haar ingezonden foto. 

Details:

  • BIG IN JAPAN - FACTORY X by FUJIFILM
  • Datum: zondag 20 oktober 2018
  • Van 09:30 uur tot 18 uur
  • Locatie: Kanal Brussel (routebeplanner)

Inschrijven voor de verschillende workshops kan via factoryxbyfujifilm.be. Lezingen zijn vrij toegankelijk na voorafgaande registratie voor het event.

Meer info: factoryxbyfujifilm.be

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium