Samsung x Walkie Talkie: a connected lifestyle

Samsung x Walkie Talkie: a connected lifestyle

Vanaf 2020 slaan Walkie Talkie en Samsung de handen in elkaar om je up-to-date te houden over de nieuwste lifestyle-productlanceringen in tv, audio, huishoudtoestellen en mobiele apparaten. Walkie Talkie kijkt ernaar uit om deel uit te maken van Samsungs visie om te bouwen aan een gezondere en gelukkigere toekomst voor iedereen door constant te blijven innoveren en nieuwe technologieën toe te passen.

Samsung herdefinieert de wereld van televisiewearablesmobiele apparaten en digitale toepassingen. Als wereldwijd marktleider in consumentenelektronica werkt Samsung aan een kwalitatief/superieur productportfolio met als doel het leven van de consument te vereenvoudigen.

Wat mag je in 2020 verwachten?
Samsung daagt zichzelf uit om in 2020 meer geconnecteerde en slimme toestellen aan te bieden. Deze nieuwigheden of vernieuwde productreeksen voor de Belgische markt zullen doorheen het jaar aangekondigd worden. Bij nieuwe lanceringen houden wij jullie als eerste op de hoogte aan de hand van een persdossier met relevante informatie en bijhorende prijzen, lifestyle beeldmateriaal en de mogelijkheid om het product al dan niet te kunnen uittesten.

Wat kan Walkie Talkie voor jou betekenen?

  • Interviewmogelijkheden met onder meer Katleen Goossens (product manager wearables)
  • Review van producten
  • Workshops in Samsung Experience Stores (Docks Brussel - Wijnegem)
  • Voorzien in pers- en beeldmateriaal
  • Uw go-to contact voor al uw lifestyle gerelateerde vragen omtrent Samsungproducten

3 keer innovatie, design en creativiteit

Walkie Talkie zal zich in 2020 toespitsen op drie productcategorieën: beeldschermen, digitale toepassingen en mobiele apparaten. Elk van deze categorieën zullen wij in een lifestyle sfeer integreren zodat deze relevant voor jou zijn. 

  • Lifestyle TV's

Of je nu op zoek bent naar een televisie die prominent in de leefruimte aanwezig mag zijn of net één die niet alle aandacht opeist, met de nieuwste lifestyletelevisies geeft Samsung consumenten de gelegenheid om waar dan ook een beeldscherm, al dan niet opvallend, te plaatsen.

Design in jouw woonkamer

Met een grensverleggend ontwerp van het Franse ontwerpersduo Bouroullec integreer je The Serif moeiteloos in je interieur. The Serif combineert het beste van twee werelden: een uniek esthetisch design en Samsungs bijzondere QLED-technologie. Deze laatste zorgt er niet alleen voor dat scènes tot leven worden gebracht. Meer dan ooit tevoren krijg je, dankzij Samsungs Quantum Dot-technologie en HDR10+, realistische beelden te zien die al je verwachtingen overtreffen.

Steeds in harmonie met je woonruimte (ver)plaats je The Serif, met het kenmerkende I-vormige profiel, waar je maar wilt in de ruimte. De Ambient Mode, waarvoor Ronan en Erwan Bouroullec zich lieten inspireren door de natuur, zorgt ervoor dat je niet hoeft te kijken op een zwart scherm wanneer de tv uitgeschakeld is, maar bijvoorbeeld op een prachtig blad of een weefpatroon. 

Je smartphone en The Serif-tv gaan hand in hand. Speel eenvoudig video’s, je favoriete nummer en je verzameling foto’s af via je smartphone, maar ook iPhone, iPad of Mac, dankzij de geïntegreerde AirPlay 2. Schakel het volume hoger door middel van voice assistant. Dit alles met één druk op de knop.

Speelgoed voor Early Adopters

Een nieuwe televisie voor een nieuwe generatie", zo beschrijft Samsung de kantelbare Sero-televisie die ook vanaf dit jaar in België beschikbaar zal zijn (maart 2020). De naam is niet voor niks gekozen: ‘Sero’ betekent ‘verticaal’ in het Koreaans. Deze televisie kan je zowel horizontaal als verticaal gebruiken. Verticaal? Ja, je leest het goed! De reden hierachter is dat heel wat beschikbare content veelal verticaal bekeken wordt zoals op smartphones. 

De Sero-televisie is in verticale stand niet alleen een verlenging van je smartphone, maar kan ook worden ingezet als visualizer voor muziek of als digitale fotolijst. Uiteraard wordt de conventionele tv-kijker niet vergeten door Samsung en kan je als je de tv draait ook doodgewoon televisiekijken.

Horen, zien en genieten

Een gewoon televisieavondje wordt dankzij de nieuwe QLED een hele belevenis! Verlies jezelf in het beeldscherm van de nieuwe QLED en ontdek een nieuwe wereld. Ervaar meer dan een miljard kleuren die je toelaten om zelfs bij de donkerste scènes elk detail te zien. De Quantum Processor zorgt niet alleen voor ongeziene heldere beelden, je hoort bovendien elke beweging tot in het detail.

Als de QLED-televisie uit staat, gaat hij volledig op in je interieur door het weergeven van decoratieve patronen die matchen met je interieur. Dankzij de One Invisible Connection heb je geen last meer van rommelige kabels en randapparaten. Hang je tv strak op tegen de muur met de No Gap Wall-Mount, of kies voor een elegante voet.

QLED is beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen vanaf € 899,00.

  • Geconnecteerd huishouden

Samsung Electronics heeft tot doel om het leven van consumenten interessanter, eenvoudiger en vooral beter te maken. Revolutionaire producten zoals de Family Hub-koelkast of de AddWash-machine vergemakkelijken de dagelijkse gang van zaken bij gezinnen waardoor ze meer tijd met elkaar kunnen doorbrengen.

De geconnecteerde keuken

Family Hub is een intelligente koelkast die fungeert als jouw persoonlijke assistent. Sta je in de supermarkt en weet je plots niet meer of je nog eieren hebt? Dubbel check dan snel even met de app. Deze souschef geeft je tevens een reminder wanneer een product uit voorraad is of als de houdbaarheidsdatum wordt overschreden.

Heb je geen inspiratie om te koken? Dan geeft The Family Hub je een overzicht aan recepten die je kan bereiden met wat je in je koelkast hebt liggen. Toch liever een take-out maaltijd? Plaats via het multifunctionele display jouw bestelling. Datzelfde display laat je daarbovenop toe om te luisteren naar je favoriete muziek, je tv-programma te bekijken of om een familiekalender aan te leggen.

Een nieuwe dimensie in stofzuigen

Met de draadloze POWERstick Jet maak je niet alleen verschillende soorten vloeren schoon, maar reinig je ook de lucht. Dankzij de 180 graden draaibare kop verander je gemakkelijk van richting en ga je moeiteloos over van tapijt op harde vloeren. Na één uur grondig stofzuigen, laad je de stofzuiger op aan het “Z Station", met een mooi design om je stofzuiger gemakkelijk in en uit te klikken.

In een handomdraai

Nog één druk op de knop en hup, de wasmachine doet zijn werk. Maar dan merk je plots dat je je favoriete trui bent vergeten toevoegen. Niet getreurd, want bij de AddWash-wasmachine kun je snel en eenvoudig kleding toevoegen, ook wanneer de was al draait.

Sta je in de file en had je graag al een wasmachine laten draaien? Dankzij de Smart Control en de gelinkte app op je smartphone bedien je alles van op afstand. Met één druk op de knop kan je jouw was op ieder moment van de dag starten, pauzeren, en gekozen programma’s, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden.

Dankzij de Speed Spray en de rotatiesnelheid was je kleding grondig in slechts 59 minuten. De Add Wash staat bovendien garant voor maximale energiezuinigheid en langdurige prestaties. Zo draag je niet alleen je steentje bij voor het milieu, maar kan je ook zelf genieten van meer vrije tijd!

Meer tijd voor jezelf

Waarom zou je langer moeten wachten op je propere was dan nodig? De QuickDrive zorgt ervoor dat wassen tot twee keer zo snel gaat en tot 20% minder energie verbruikt. Dit alles voor hetzelfde resultaat. Dankzij de AddWash-deur ga je nog efficiënter te werk en voeg je nog snel en eenvoudig kledingstukken toe, ook als het wasprogramma reeds gestart is.

Verder verzamelt de Q-rator (een intelligent managementsysteem) data zodat je de QuickDrive efficiënter kan gebruiken.

  • Wearables

Steeds meer willen we op de hoogte zijn van onze persoonlijke informatie. Hoeveel uur heb ik geslapen afgelopen nacht ? Heb ik 10.000 stappen gezet vandaag? Hoe kan ik mijn conditie verbeteren? Een voor één beantwoorden wearables van Samsung deze vragen.  

Mix en Match

De Galaxy Watch Active2 is een stijlvol wearable dat op vlak van gezondheid, levensstijl en mode tal van mogelijkheden biedt. Dankzij de aanpasbare wijzerplaat en het gepersonaliseerde polsbandje kun je in slechts enkele klikken jouw accessoire perfect afstemmen met je outfit. Neem een foto van je gestreepte broek en laat dit patroon schitteren op je smartwatch.

Om meer te weten te komen over je dieet, lichaamsbeweging en slaap kan je 24/7 beroep doen op je personal coach. Volg één van de zeven trainingsprogramma’s en krijg in real time gericht advies. De stress tracker laat je toe om je stressniveau te monitoren wanneer je je gespannen voelt en geeft je ademhalingsoefeningen om tot rust te komen. 

Galaxy Watch Active2 is beschikbaar vanaf € 399,00 in bluetooth model, 44mm of 40mm, in roestvrijstaal of lichtgewicht aluminium en een kleurrijk en gevarieerd aanbod aan polsbandjes.

Draadloze oortjes

Met de Galaxy Buds beluister je jouw favoriete muziek alsof je helemaal vooraan staat bij een live-optreden van je geliefde muziekband. Deze draadloze oortjes zorgen voor een ongelooflijk rijk en gedetailleerd geluid. Ook al zit je in de trein of in een drukke omgeving, de Galaxy Buds sluiten achtergrondruis uit waardoor je kunt rekenen op ruisvrije gesprekken. Niemand die tijdens een telefoongesprek zal merken waar jij je op dat moment bevindt.

Het design van de Galaxy Buds is zo compact dat je ze gemakkelijk kunt meenemen en altijd en overal naar muziek kunt luisteren. Zowel tijdens het werken als tijdens het sporten blijven de Galaxy Buds perfect in je oren zitten.

Contacteer ons
Daphné Bonami
Maureen Richard
Daphné Bonami
Maureen Richard
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium