Samen fit met Decathlon in 2018!

Samen fit met Decathlon in 2018!

Jeudi 15 février 2018 — New year, new me! Dé nieuwjaarsresolutie bij uitstek? Meer sporten! De voordelen van een
sportief levensritme zijn namelijk niet te ontkennen: een goede gezondheid, meer ontspanning, je goed voelen in je vel én in topvorm zijn. Waar wacht je nog op?

 

Decathlon, je sport buddy die zorgt voor motivatie

Soms mis je gewoon de motivatie om te starten aan je work-out. Gelukkig is Decathlon het hele jaar door je partner in crime tijdens het sporten! Met onderstaande tips hou jij jouw resoluties het hele jaar vol. Decathlon wil iedereen -jong, oud, ervaren én onervaren- motiveren en ondersteunen bij hun sportroutine. Want elk actief moment en zelfs de kleinste inspanning zijn een stap in de richting naar een gezond en fit leven! 

Materiaal voor élke smaak 

Ook in 2018 stelt Domyos opnieuw een kwaliteitsvolle collectie voor die zich aanpast aan je wensen en perfect past bij jouw keuze: van cardio en cross training tot yoga en pilates! Ontdek samen met Decathlon de sport die het beste bij je past én kies voor een stijlvolle outfit die je het hele jaar als gegoten zit! 

Cardio timmert mee aan je conditie, helpt je je gewicht op pijl te houden en geeft je dagelijkse energieniveau een welverdiende boost. 

Domyos ontwikkelt speciaal voor cardio liefhebbers een nieuw technisch gamma dat niet enkel innoverend is, maar ook modebewust! Het gamma 500 'Look at my back' zet je rug in de spotlight met knappe designs en biedt je alle comfort tijdens het sporten dankzij de zachte materialen en nieuwste snufjes. 
 

Met cross training breng je je lichaam in een recordtempo in topconditie: meer spierkracht, meer snelheid en een gezond hart. Het andere voordeel van deze sport? Fun! De sessies zijn intens, maar ook gevarieerd en speels.

Domyos zorgde ervoor dat je alle oefeningen probleemloos kunt uitvoeren met een eerste vrouwencollectie aangepast aan de noden van cross training en spiertraining. De enige beperking is je verbeeldingskracht! 


Pilates is een sport waarop je kunt terugvallen in alle periodes van je leven: van kindertijd tot volwassenheid, én zelfs tijdens je zwangerschap. Deze sport brengt rust voor je lichaam en voor je geest. 

De benefits van pilates zijn bijna niet op twee handen te tellen: een betere houding, sereniteit, concentratie, flexibiliteit, vertrouwen, meer mobiliteit, ...  Een must-do
 

Yoga neemt je mee op een reis naar volledig bewustzijn, meer inspiratie en geluk. Een activiteit die niet zomaar je lichaam en geest in balans brengt, maar je ook meer flexibiliteit en spierkracht geeft.

Bovendien is yoga erkend als een heilzaam iets bij het beheersen van stress en het beschermen van je fysieke en emotionele welzijn! 

Om de sport in alle sereniteit te beoefenen, creëert Domyos een tijdloze collectie met zachte materialen, zonder zichtbare naden voor aanhoudend comfort! 
 

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of voorstellen, of als je een bepaald product wenst te testen of uit te lenen. DECATHLON en Walkie Talkie staan graag tot jouw beschikking!

Voor persberichten, visueel materiaal of andere vragen en voorstellen, contacteer ons: 
Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 096 038