Romantisch uitwaaien in Oostende

Vijf Valentijntips voor de ultieme getaway aan zee met z'n tweetjes

Zie je Valentijn dit jaar net ietsje anders dan een typische date night? Dan is Oostende de ideale plek voor een romantische getaway. De Stad aan Zee biedt opnieuw tonnen inspiratie om je partner op de meest liefdevolle dag van het jaar in de bloemen te zetten.

Overnachting inclusief fotoshoot

Je romantisch weekend laten vereeuwigen op de gevoelige plaat? Bij boekingen voor 14, 15, 16 en 17 februari via de website van Visit Oostende krijg je er een gratis fotoshoot bij. Laat je foto nemen door een professionele fotograaf, met het strand van Oostende als tijdloze achtergrond. 

Zolang de voorraad strekt. Surf naar visitoostende.be/valentijn voor meer info!

Liefde tussen de Lijnen 
Zaterdag 9 februari en zondag 10 februari 2019

Op 9 en 10 februari houdt het poëzie- en letterenfestival 'Liefde tussen de Lijnen' weer halt in Oostende. In het weekend voor Valentijn kan je het werk van enkele dichters en auteurs bewonderen. Zin om Oostende op een nieuwe manier te ontdekken terwijl je verdwaalt in inspirerende verhalen? Dan is de 'Letterenpromenade' de Valentijnsactiviteit die je aan je lijstje moet toevoegen! 

Ontdek alles op visitoostende.be/valentijn

Valentijn op de Mercator

Het totaalpakketje tijdens Valentijn? Trakteer je partner op pure romantiek en culinair genot aan boord van Zeilschip Mercator. Op de historische boot zijn vijf officiershutten beschikbaar waar telkens één koppel kan dineren. Enkel voor snelle beslissers!

Boek je unieke tête à tête via zeilschipmercator.be

De Nacht van de Musea en de Galerijen
Zaterdag 16 februari 2019

Literatuur, muziek en kunst ontmoeten elkaar tijdens 'De Nacht van de Musea en de Galerijen'. Met 30 deelnemende kunsthuizen belooft het opnieuw een inspirerende editie te worden. De galeries en musea zetten hun deuren open, terwijl de leerlingen van het CAZ je trakteren op een concert.

Verschillende galeries en musea openen tijdens 'De Nacht' gratis hun deuren voor het publiek. Volg het verlicht parcours langs de verschillende locaties en laat je meevoeren. 

Alle info vind je terug op visitoostende.be/valentijn

Romantisch snuisteren door de winkelstraten 
Weekend van 9-10 februari 2019

In het weekend van 09/02 en 10/02 zal er van 14.00 tot 17.00 uur een geweldige act van Kartje Kilo opgevoerd worden waarbij je niet anders dan lachend verder snuistert langs de winkels. Je dag echt gevoelvol afsluiten? Verras je liefste met een van de duizend prachtige rozen die uitgedeeld worden in de winkelstraten! 

Meer info via visitoostende.be

Klik hier voor beeldmateriaal in hoge resolutie: http://press.talkie.be/nl/dir/valentijn2019

Geschenktip: de Rest''O''Cheque
Liefde gaat door de maag! Daarom valt een cadeaubon voor een restaurant altijd in de smaak bij je wederhelft. 

Meer info via visitoostende.be/restocheque

Geschenktip: de Hotelcheque
Trakteren op een uitje naar Oostende? Met de Hotelcheque kan je je geliefde verrassen met een trip naar de zee. 

Meer info via visitoostende.be/nl/hotelcheque

Over Oostende
Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende? Meer info via visitoostende.be

Contacteer ons
Charlotte Marron Walkie Talkie
Marie LemaƮtre Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Marie LemaƮtre Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium