Rode Kruis trapt vandaag stickerverkoop af

Rode Kruis trapt vandaag stickerverkoop af

... én PLAYMOBIL® mini-helden sieren de sticker!

Het is weer zover! Elk jaar trekken de vrijwilligers van Rode Kruis-Vlaanderen twee weken lang de straat op. Je komt hen tegen op kruispunten, in winkelcentra en op drukbezochte plaatsen met maar één doel: zoveel mogelijk stickers verkopen. Dit jaar sieren de PLAYMOBIL® mini-helden de sticker. 

 

Collector's item

PLAYMOBIL prikkelt wereldwijd de fantasie van kinderen en stimuleert hen bij het regisseren van hun eigen avonturen en rollenspellen. "Het resultaat is dan ook een sticker gevuld met mini-helden, waarvoor Playmobil zich liet inspireren door de Rode Kruisvrijwilligers", zegt Ine Tassignon van Rode Kruis-Vlaanderen. 

PLAYMOBIL® maakte ook een écht mannetje van de Rode Kruisvrijwilliger. Er zijn maar 10.000 exemplaren van te koop – spreek dus op tijd een vrijwilliger aan om jouw collector's item te bemachtigen. 

 

"We zijn enorm trots dat PLAYMOBIL vereeuwigd wordt op deze iconische sticker. De fantasie van kinderen is grenzeloos net zoals de toewijding van de vrijwilligers van het Rode Kruis om mensen in nood te helpen", aldus Leen Van Reeth van Playmobil België. 

 

Help lokale helden

Eén sticker kost 5 euro, die integraal naar de door jou gekozen lokale afdeling gaat. Dat geld wordt gebruikt voor de aankoop van eerstehulpmateriaal, ziekenwagens of lesmateriaal voor eerstehulpopleidingen. Door een sticker te kopen help je de vrijwilligers dus écht helpen. Voor het eerst is de Rode Kruissticker ook online te koop op www.koopdesticker.be

 

Helpen helpt! 

 

♥️ Download hier de sticker ♥️

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium