Quechua maakt je dé ster van het kamperen

Quechua maakt je dé ster van het kamperen

Kamperen ging nog nooit zo vlot met de nieuwigheden van Quechua

Donderdag 26 april 2018 — Zit je nu al te popelen om de wei van Werchter of Kiewit op te lopen? Of kijk je uit naar een rustgevende kampeertrip met familie in het zuiden van Frankrijk? Wat je zomerse plannen ook zijn,  QUECHUA heeft voor ieder wat wils! Het passiemerk van DECATHLON heeft ook dit jaar enkele onmisbare nieuwigheden.

Met de goed doordachte producten installeer je je moeiteloos! Zo geniet je van elke kampeer-ervaring met volle teugen. 

 

EENVOUDIG VERFRISSEND

De klassieker der klassiekers van QUECHUA, de 2 Seconds tent, is ook dit jaar een vaste waarde in het gamma. Het assortiment werd uitgebreid met enkele sprankelende kleuren. Rits open en ze staat er al!

FRESH & BLACK XL

Niets is ergerlijker dan een oververhitte tent wanneer je wat wil slapen of schuilen voor de zon. De 'Fresh & Black'-technologie maakt hier komaf mee en zorgt voor een duistere en frisse tent de hele dag door.  

Quecha pakt al een tijdje uit met deze technologie, maar dit jaar wordt het nog grootser. Letterlijk! De 'Fresh & Black'-tenten zijn nu ook beschikbaar in XL-versie. Of je nu 2, 3 of 4 slaapruimtes nodig hebt, je geniet gegarandeerd van een zalige en koele nachtrust. Beschikbaar vanaf €110.

 

GOED BESCHUT

Arpenaz 100
Je zag hem op alle festivals verschijnen en ook dit jaar is hij terug! Volledig waterdicht, licht en te verkrijgen in verschillende kleuren, dat is de combinatie van deze publiekslieveling.

Raincut
Bij onzeker weer is Raincut jouw ideale partner! Gemakkelijk op te rollen in een bolletje en volledig waterdicht. Best of both worlds, niet waar? Beschikbaar vanaf €15.

Arpenaz 500
Stijlvolle dames trekken de natuur in met de Arpenaz 500. Wandel met elegantie de bossen door en geniet van een rustgevende wandeling. De verluchting op de juiste plekken zorgt voor een aangenaam gevoel en de aantrekbare koord zorgt voor een mooie taillering aan de heupen.

 

COMPACT HET VLIEGTUIG OP

Je vertrekt op reis en je moet weer op zoek naar een reistas die mee mag op het vliegtuig? Je twijfelt wat wel of niet mag?  QUECHUA is je een stapje voor en ontwierp enkele super compacte tassen, die al jouw twijfels doen verdwijnen! 

Ultracompact tasjes
Of je nu op zoek bent naar een tas of een rugzak, QUECHUA bedacht een compacte versie voor beiden. De rugzak kan je tot een bolletje verwerken. Zo neemt hij niet onnodig plaats in beslag in jouw reistas en beperk je ook het gewicht. Nadien kan je hem gemakkelijk omtoveren tot compacte schoudertas. 

 

NATURE FIRST

De basis van een fantastische kampeer-ervaring blijft de omgeving. De natuur is het speelterrein bij uitstek voor Decathlon en deze met zorg en respect behandelen,  wordt door ons hoog in het vaandel gedragen. Hun producten zijn kwaliteitsvol, comfortabel, gebruiks- en milieuvriendelijk. Ze vragen hun klanten om ook hun steentje bij te dragen en respectvol met onze playground om te gaan, en helpen hen met enkele plooi-en zorgtips.