Qbic Hotel lanceert ook in Brussel kamers voor 1 euro!

Qbic Hotel lanceert ook in Brussel kamers voor 1 euro!

Vorige maand opende Qbic Brussel de deuren en binnenkort biedt het onconventionele hotel zijn eerste eerste kamers voor 1 euro aan! De opbrengst gaat naar de lokale ngo Serve the City. Het concept is heel eenvoudig: je schrijft je in voor de loting en wacht vol spanning op de e-mail die je de weken nadien in je inbox krijgt. Daarna laat je gewoon het rad van fortuin zijn werk doen om te zien of je gewonnen hebt. Easy peasy!

Overnacht, eet & vier feest in Qbic Brussel
Het toffe & eenvoudige concept van de 1-eurokamers viel eerder al bijzonder in de smaak bij de gasten van Qbic London.
De eerste trekking gaat begin 2020 live en dit gedurende een uurtje. In ruil voor een donatie van één euro of meer mogen de gelukkige winnaars meteen een verblijf kiezen in de maand nadien.

Nu we onze eerste gasten hebben verwelkomd, kijken we ernaar uit om dit unieke idee te lanceren. Bij het inchecken vragen we de winnaars om hun donatie te doen. Ze mogen uiteraard ook een hoger bedrag schenken aan het goede doel. In ruil voor hun vrijgevigheid krijgen ze van ons een onvergetelijk verblijf”- Bert  Vandewaetere, General Manager van Qbic Hotel Brussel.

De volledige opbrengst gaat naar Serve the City
Met de 1-eurokamers pakt Qbic niet zomaar uit met een unieke aanbieding. De essentie is dat er geld wordt ingezameld voor Serve the City, een wereldwijde vrijwilligersorganisatie die praktische hulp biedt aan mensen in nood. De organisatie werkt samen met opvangcentra voor daklozen, vluchtelingencentra, weeshuizen en allerhande verenigingen. Via hun netwerk van vrijwilligers reikt ze mensen hulp en ondersteuning aan.

Zin om voor één euro te overnachten in Qbic Brussel?
Schrijf je dan vandaag nog in!

Lees er alles over op Qbichotels.com en schrijf je in. Zodra de loting live gaat, krijgen de deelnemers een unieke link waarmee ze binnen het uur het rad van fortuin kunnen laten draaien.

Het enige wat je dus moet doen om te winnen, is je mailbox (en Qbic’s sociale media) in de gaten houden en snel zijn!

Contacteer ons
Daphné Bonami
Jana Snoeck
Daphné Bonami
Jana Snoeck
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium