A1A6724 (1).jpeg
Delen:

Qbic Brussel: Join the Revolution

Hoe klinkt korting op een overnachting in het centrum van Brussel en Londen, op eten en drinken en op het afhuren van vergaderruimtes? Een flexibele check-in en annuleringsbeleid alsook een verrassing bij elk bezoek? Verleidelijk, niet?
 

Qbic vindt dat een verblijf in een hotel in het centrum van de stad allesbehalve ‘gemiddeld’ moet zijn. Een goed voorbeeld daarvan, is hun laatste opening in het centrum van onze hoofdstad: Qbic Brussel. Verblijf een nacht bij Qbic Brussel en geniet van de super comfortabele en bovendien biologische bedden, krachtdouches, supersnelle wifi en heerlijke fair-trade koffie. Al deze zaken zijn standaard voor Qbic, waardoor ze zich al snel konden concentreren op het creëren van een geweldige omgeving waardoor je absoluut wilt slapen, eten én werken bij Qbic.

Als dit als muziek in de oren klinkt, dan is Qbic’s Revolution Club iets voor jou. Als lid krijg je een "Qbic coin" die je recht geeft op de volgende voordelen in hun hotels in Londen en Brussel:

  • 15% korting op overnachtingen
  • 15% korting op eten en drinken
  • 15% korting op de huur van een vergaderzaal
  • Gratis co-working
  • Flexibele check-in
  • 48 uur annuleringsbeleid

Om het geheel nog meer pit te geven, biedt Qbic Brussel de eerste 50 mensen die een Revolutionary worden, maar liefst 50% korting* op Motley’s aanbod, de trendy bar en restaurant van Qbic.

*aanbod geldig tot December 2020.

Co-working is niet nieuw maar het concept blijft wel populair. Qbic’s Revolution Club biedt een inspirerende co-werkplek met gezellige zit- of schuilcocons; gratis ninja-snelle wifiversgemalen koffie; en stopcontacten vlak achter je zitplaats zodat je de hele dag zorgeloos kan werken. What else? Dorst? Honger? Bestel bij Motley – Qbic’s bar en restaurant – en krijg een % korting op versbereide gerechten en dranken.

Als Revolutionary kan je jouw verblijf bij Qbic verlengen en genieten van 15% korting op je hotelkamer. Op vertoon van je Qbic coin ervaar je tijdens je verblijf van verschillende inruilmogelijkheden.

Nodig je collega’s uit om de saaie vergaderzalen te ontvluchten en kies voor één van de flexibele ontmoetingsruimtes bij Qbic. Elke ruimte biedt een karaktervol designdraadloze projectorenconferentietefeloonsgratis drukwerk en kantoormateriaal alsook zoetigheden en een super behulpzaam team. Het doordachte ontwerp van Qbic maakt een volledige flexibiliteit van de ruimte mogelijk. Drie ruimtes kunnen één grote zaal worden of als individuele ruimtes worden aangeboden. Een opstelling van twee tot wel 80 personen is niet onmogelijk! Kies de indeling die jij wilt en je bent helemaal klaar om te starten! 

Qbic’s Revolution Club geeft jou de flexibiliteitbetaalbaarheid en netwerkingmogelijkheid wanneer je reist in Brussel of London.
Op deze plek verenigen gelijkgestemden zich om hun creativiteit, intellect en motivatie te gebruiken om hun dromen te verwezenlijken.

Klik hier als je meer te weten wilt komen over The Revolution Clubhttps://qbichotels.com/revolution-club/#Download hier de beelden in hoge resolutiehttps://press.talkie.be/nl/dir/qbic-brussels-meeting-rooms

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

walkie.talkie.be

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]