Printlife@home, ‘s werelds grootste online fototentoonstelling van Fujifilm, is terug.

[email protected], ‘s werelds grootste online fototentoonstelling van Fujifilm, is terug.

Na de succesvolle digitale tentoonstellingen van afgelopen 2 jaar en een 15-jarige geschiedenis van publieke fototentoonstellingen, lanceert Fujifilm zijn derde editie: [email protected] 2022 - Print your photos. Share your life. 

[email protected], de digitale fototentoonstelling die in 2020 in Europa in het leven werd geroepen naar aanleiding van de coronapandemie en dit ter vervanging van de reizende tentoonstelling "100.000 foto's", is erin geslaagd tienduizenden amateur-, beroeps- en hobbyfotografen over heel Europa bij elkaar te brengen. De eerste editie van het virtuele evenement verzamelde meer dan 10.500 foto's. In de editie van 2021 werden meer dan 35.000 foto's geüpload uit 21 landen.

Na twee jaar experimenteren en succes keert [email protected] dit jaar terug met een editie die nog spannender belooft te worden en waar reikhalzend naar wordt uitgekeken.

Nog tot en met 4 december 2022, roept Fujifilm Europe alle fotoliefhebbers op hun favoriete foto's te delen of nieuwe foto's te maken die geïnspireerd zijn op het wekelijkse thema, te ontdekken via fujifilm-printlife.eu, en zo deel uit te maken van de geweldige permanente online fototentoonstelling.

Toshi Iida, Corporate Vice President en Managing Director van FUJIFILM Europe GmbH, vult aan: "Het delen van foto's met vrienden en familie is een mooie gewoonte in ons leven geworden. Wanneer we onze foto's afdrukken, maken we een liefdevol gebaar naar unieke momenten die door de cameralens zijn vastgelegd. Fujifilm's initiatief leidt ertoe om mensen van over heel Europa van hart tot hart te verbinden, het bewustzijn en de waarde van foto's te vergroten en mensen aan te moedigen om afgedrukte foto's te maken en te waarderen. Los van de pandemie, hebben we daarom besloten dat dit initiatief niet kon stoppen en dus [email protected] verder te zetten met een derde editie."
Meer informatie op  fujifilm-printlife.eu
Meer informatie op fujifilm-printlife.eu

Elke week worden vijf winnende foto's geselecteerd. De foto van de 5 wekelijkse winnaars krijgen een prominent plaatsje op de website van Printlife, en kunnen ook een van de vijf fotoprijzen winnen. Een waardebon van 200, 150 of 100 euro te besteden op het Belgische Fujifilm fotoafdrukplatform, fujiprint.be of de beroemde instax Link WIDE printer of de instax mini 11 camera, beiden aangeboden met instax film zodat je alles voor handen hebt wat nodig is om creatief aan de slag te gaan en prachtige instant afdrukken te maken.

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Daphné Bonami - [email protected]

Zoë Nassel - [email protected]

 

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium