PLAYMOBIL - Dit is de eerste helft van 2017!

PLAYMOBIL - Dit is de eerste helft van 2017!

Draken, elfjes en eenhoorns, slijmerige spoken, gierende banden van de Porsche GT3 Cup en een dolverliefde bruid!

2017 is nog maar net begonnen of we tellen al af naar de PLAYMOBIL-bruiloft. Alles begint met een goede voorbereiding en het vinden van dé perfecte bruidsjurk. Goed nieuws, want in de modeboetiek in de Winkelgalerij van PLAYMOBIL hangen prachtige designerjurken! Oeps, geen geld op zak? Geen nood, PLAYMOBIL heeft ook een geldautomaat! Hopelijk weet je de code van je bankkaart nog?

De Magische feeëntuin, het decor voor deze mooie dag, ziet er prachtig uit met de glinsterende bloemenlantaarns. De jurk zit de bruid als gegoten, haar sluier ligt goed, ze werpt nog een laatste, goedkeurende blik in de spiegel. De ceremonie kan beginnen. De rode draak en de Bloemenfee begeleiden de dolverliefde bruid in de eenhoornkoets naar haar knappe bruidegom. Maar?! Waar blijft hij nu? “VROEM VROEM!” De bruidegom snelt met zijn Porsche 911 GT3 Cup tot aan het Bruidspaviljoen. Hij is net op tijd! Met volle overtuiging spreekt hij de drie belangrijkste woorden: “Ja, ik wil!”

Zoals het hoort, verkeert het bruidspaar in de zevende hemel! Maar opgelet, want het gevaar loert om elke hoek. De aanwezige PLAYMOBIL-superhelden proberen ongewenste binnendringers op het feest buiten te houden. Gebibber en gebeef! De spoken dwalen al rond op het feest. Er zit maar één ding op, we moeten de Ghostbusters™ bellen! Dit moedige team van spokenjagers ruimt elke bovennatuurlijke geest uit de weg met hun groene slijm. Gelukkig zijn spoken ook geen fan van draken, want daar zijn Astrid & Stormvlieg en hun vuurspuwende vrienden al. Zij zullen de hele avond vliegend patrouilleren. Zo kunnen de kersverse bruid en bruidegom ongestoord verder dansen tot in de vroege uurtjes. Wat een mooie start van een lang en gelukkig leven samen, boordevol doldwaze avonturen.

2017 belooft een superleuk speeljaar te worden met tal van spannende speelwerelden:

Winkelgalerij
Vanaf 13 januari in de winkel. Shopaholics vanaf 5 jaar mogen hun bankkaart boven halen.

Magische Feeëntuin
Vanaf 10 februari in de winkel. Meerijden op de draak mag vanaf 4 jaar.

Zandkastelen bouwen
Vanaf februari in de winkel. Voor bouwers vanaf 2 jaar.

Porsche 911 GT3 Cup
Testritten mogelijk vanaf maart. Voor racers vanaf 4 jaar.

Sprookjeshuwelijk
Geef je ja-woord vanaf mei. Voor bruiden, bruidegommen of weddingplanners vanaf 4 jaar.

Ghostbusters™
Vanaf midden mei in de winkel. Voor spokenjagers vanaf 6 jaar.

Super 4
Ruby, Gene, Twinkel en Alex liggen vanaf februari in de winkel. Voor superhelden vanaf 5 jaar.

Hoe tem je een draak.
Nog even wachten tot 18 augustus. Drakenvliegen toegelaten vanaf 4 jaar.<

Benieuwd naar wat het jaar nog allemaal brengt? Stay tuned!

 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium