Paradiso Filmed Entertainment en Caviar presenteren met trots de trailer en poster van de nieuwe film van Hilde Van Mieghem

Paradiso Filmed Entertainment en Caviar presenteren met trots de trailer en poster van de nieuwe film van Hilde Van Mieghem

“Het mooiste dat Tom Lanoye ooit schreef”, nu eindelijk verfilmd.

De vijfde langspeelfilm van Hilde Van Mieghem, Sprakeloos is de verfilming van het gelijknamige boek van Tom Lanoye. De film kan rekenen op acteurs met een mooi palmares, waaronder Stany Crets, Viviane De Muynck, Marie Vinck, Flor Decleir, Hans Kesting en Rik van Uffelen en zal vanaf 15 maart volgend jaar te zien zijn in de bioscoop.

Synopsis

Het leven van de succesvolle schrijver Jan Meerman wordt ondersteboven gekeerd wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt. Zijn flamboyante en levendige moeder verliest haar spraakvermogen. Haar spraak wordt herleid tot jammerlijke kreten en brabbeltaal.

Jan worstelt in deze moeilijke periode met de deadline van zijn nieuwe roman. De confrontatie die Jan moet aangaan met zijn moeder dwingen hem om alles in vraag te stellen, ook zijn literaire prioriteiten.

Sprakeloos is de verfilming van de succesvolle roman van Tom Lanoye. De rol van Jan wordt vertolkt door Stany Crets. Viviane De Muynck neemt de rol van de moeder voor haar rekening.

SPRAKELOOS is een productie van Caviar en kon rekenen op de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), Screen Flanders en het Creative Europe Media programma van de Europese Unie. De film kwam tot stand met de steun van één, Telenet en de Belgische Tax Shelter. SPRAKELOOS wordt verdeeld door Paradiso Filmed Entertainment. Het boek werd uitgegeven door Prometheus.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium