Pandora schittert in Disneyland® Paris!

 PANDORA en Disneyland Paris kondigen trots de ondertekening van een meerjarige strategische alliantie aan, inclusief een exclusieve collectie van de iconische charms en een gloednieuwe winkellocatie die binnenkort een plaats zal krijgen in het resort.

5 speciale PANDORA-corners, op de nummer één toeristische bestemming van Europa, zullen de Disney PANDORA-collectie aanbieden. Het gaat om een exclusieve juwelencollectie die speciaal ontworpen werd voor de Disney Parks & Resorts en een selectie van iconische stukken uit de bestaande PANDORA-collectie. Elke locatie biedt een andere ervaring om de charms- en armbandencollectie, geïnspireerd op de Disney Figuren, waaronder Mickey, Minnie en de Disney Prinsessen, te laten schitteren. Bovendien zal de PANDORA-collectie vanaf april te koop zijn in een eigen, unieke winkellocatie in het Walt Disney Studios Park.

De nieuwe alliantie benoemd PANDORA tot officiële sponsor van Disney Illuminations, de adembenemende avondshow boordevol projecties, speciale effecten en vuurwerk op het Kasteel van Doornroosje die de bezoekers elke dag meeneemt op een reis doorheen de allermooiste Disneyverhalen.
 

“De komst van PANDORA op onze bestemming is fantastisch nieuws voor onze bezoekers en onze fans”, zegt Francesca Romana Gianesin, Vice President Partnerships bij Disneyland Paris. “We delen een gemeenschappelijke passie voor het creëren van speciale momenten en onvergetelijke herinneringen.”

Deze strategische samenwerking maakt deel uit van een bredere overeenkomst met The Walt Disney Company. PANDORA ging in augustus 2014 voor het eerst een strategische bedrijfsalliantie met Disney aan. Onder de voorwaarden van deze overeenkomst creëerde PANDORA een Disney juwelencollectie, die inmiddels verkocht wordt in het Walt Disney World Resort in Lake Buena Vista, Florida en het Disneyland Resort in Anaheim, Californië, evenals in de PANDORA winkels in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Puerto Rico, Midden-Amerika en het Caribisch gebied. De alliantie werd vervolgens in november 2015 uitgebreid tot de regio Azië-Pacific.

“We zijn heel erg enthousiast met deze geweldige kans om één van onze winkels op zo’n prachtige locatie als het Walt Disney Studios Park te openen.”, aldus Delphine Medaouri, Managing Director van PANDORA in Frankijk. “Onze klanten zullen een nieuwe ervaring kunnen opdoen in een omgeving die perfect overeenkomt met de waarden van PANDORA.”

 

OVER PANDORA
PANDORA ontwerpt, produceert en verkoopt me de hand afgewerkte en hedendaagse juwelen, gemaakt van hoogwaardige materialen tegen betaalbare prijzen. PANDORA-juwelen worden in meer dan 100 landen op zes continenten verkocht via ongeveer 7.800 verkooppunten, waaronder meer dan 2.400 concept stores. PANDORA werd in 1982 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 27.300 mensen in dienst, van wie er ongeveer 13.200 gevestigd zijn in Thailand, waar het bedrijf zijn juwelen vervaardigt. PANDORA is openbaar genoteerd aan de Nasdaq Copenhagen Stock Exchange in Denemarken. In 2017 bedroeg de totale omzet van PANDORA 22,8 miljard DKK (ongeveer 3,1 miljard EUR).
Meer informatie: www.pandoragroup.com

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992 en meer dan 16.000 Cast Members in het resort. Zij oefenen meer dan 500 verschillende beroepen uit en vertegenwoordigen meer dan 120 nationaliteiten en praten 20 talen. Disneyland Paris is de nummer één particuliere werkgever in haar thuisregio (Seine-et-Marne) en de nummer één single-site werkgever in Frankrijk. Naast deze direct banen heeft Disneyland Paris ook een aanzienlijke economische impact op de regio’s Seine-et-Marne en Île –de-France. Haar activiteit genereert 56.000 directe en indirecte banen in Frankrijk.

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium