Owlet presenteert Owlet Cam 2

Owlet presenteert Owlet Cam 2

Nieuwste generatie babycamera- en monitorsysteem geeft ouders ultiem zicht op hun baby

Owlet, het monitormerk dat de ouders van al meer dan een miljoen baby’s heeft geholpen, heeft een nieuwe innovatie aangekondigd die ouders én hun baby’s helpt om beter te slapen: de Owlet Cam 2. Deze nieuwste generatie HD-videomonitor is voorzien van kunstmatige en zelflerende intelligentie, analyseert de 1080p HD-opnames uit de kinderkamer nauwkeurig en laat weten wanneer de baby huilt. Cam 2 biedt ouders naast beeld, geluid en een bewegingsmelder ook een analyse van de kamertemperatuur en luchtvochtigheid. Hierdoor kunnen ouders hun baby beter leren begrijpen en een optimale slaapomgeving creëren.

 

Dagdagelijks ouderschap in een modern jasje

De Owlet Cam 2 geeft ouders ultiem zicht op hun baby, waar zij zich ook bevinden. Bovenal krijgen zij inzicht, omdat de Cam 2 hen in staat stelt de subtiele signalen en gedragspatronen van hun baby te leren kennen. Het systeem stelt ouders via de Owlet Care-app op de hoogte van het welzijn van hun kind en legt het gedrag ook vast met videoclips van de momenten voor ze gaan huilen, beginnen te bewegen of overstuur raken.

We ontwikkelen ons ecosysteem voor de babykamer continu en geven ouders hiermee de tools, technologie en middelen om optimaal voor hun kind te zorgen. De nieuwe en verbeterde functies van de Owlet Cam 2 zijn de perfecte aanvulling op het Owlet ecosysteem van babyfoonproducten, waaronder de Smart Sock”, aldus Kurt Workman, Chief Executive Officer en medeoprichter van Owlet.
Story image

De Owlet Smart Sock stelt ouders in staat om het totale slaapproces in beeld te krijgen, van de uren dat hun baby heeft geslapen tot het aantal keer dat het kind wakker is geworden en de algehele slaapkwaliteit.


​Altijd en overal een totaalbeeld van je baby

De gloednieuwe functies van Owlet Cam 2 worden ook toegevoegd aan de vorige Owlet Cam-generatie, inclusief het monitoren van de kamertemperatuur & luchtvochtigheid, tweerichtingscommunicatie, 4x zoom en nachtzicht. Hoewel alle Owlet-producten afzonderlijk verkrijgbaar en werkzaam zijn, geven de bekroonde Smart Sock, Cam 2 en Care-app gezamenlijk als Owlet Monitor Duo het meest complete beeld van de baby’s welzijn. De Owlet Care-app houdt het zuurstofniveau en de hartslag bij en stuurt meldingen als deze buiten de vooraf ingestelde waardes treden. Met deze waardevolle informatie kunnen zij de beste slaaproutine voor hun kleintjes creëren. Door de inzet van de Owlet Cam 2 kunnen ouders er op ieder moment voor hun baby zijn en met de broodnodige gemoedsrust van het ouderschap genieten.

 

De Owlet Smart Sock (€ 339), Owlet Cam 2 (€ 169) en de nieuwe Owlet Monitor Duo (€ 449) zijn te koop via owletcare.be en via bol.com vanaf 1 september. Owlet Cam 2 is zowel wit als in de rustgevende grijsgroene tint Sleepy Sage verkrijgbaar.


Voor meer info, contacteer ons via [email protected] 

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium