Op vakantie met SmartGames!

Vermaak je kinderen tijdens een lange vakantie(rit)!

Gezinsvakanties zijn de ideale gelegenheid om speciale momenten met je kinderen te beleven! Maar het is niet altijd makkelijk om ze te entertainen tijdens lange autoritten of in de vertrekhal op de luchthaven. Zelfs wanneer je aankomt op de vakantieplaats is dat niet eenvoudig, nietwaar?

Smart ontwikkelde handige reisspellen om mee te nemen onderweg tijdens jouw vakantie. Ontdek nu de SmartGames-spellen die van elke vakantiedag een feest maken voor je kleintjes.

GoldMine™

Kan jij de dwerg helpen om het goud te vinden?

Plaats de puzzelstukken met ladders op de juiste plaats zodat de dwerg tot bij de schat kan komen. “Goldmine” is een magnetisch reisspel met 48 opdrachten. Vind de schat gevuld met goudklompjes!

Van 8 tot 99 jaar.
Aanbevolen verkoopprijs: 14,99€

 

Focus op het centrale vierkant!

Leg de 10 puzzelstukken op het spelbord zodat de afbeelding in het midden van het spelbord overeenkomt met de opdracht.

Focus en los zo de 120 uitdagingen op. 

 Van 8 tot 99 jaar.
Aanbevolen verkoopprijs: 9,99€

 

IQ Stars™

Gebruik je gezond verstand om de sterren correct op het spelbord te plaatsen!

Help jij de zeven puzzelstukken met sterren op het spelbord te plaatsen? Reach for the stars en overwin zo deze 120 uitdagingen.

Vanaf 6 jaar.
Aanbevolen verkoopprijs: 9,99€

 

Deducktion

Zet de eenden op hun plaats!

Drie eendenfamilies zwemmen in de vijver, elks met een moeder en haar jongen. Gebruik je beste deductie vaardigheden om de eendenfamilies met hun moeder te herenigen.

Ontdek de 48 opdrachten in dit reisspel met magnetische puzzelstukken, ideaal om mee op reis te nemen.

Vanaf 6 jaar.
Aanbevolen verkoopprijs: 9,99€

 

OVER SMART NV

Smart nv is een Belgisch bedrijf dat in december 1992 werd opgericht in Kontich nabij Antwerpen.  Onder Smart nv vallen drie merken: SmartGames (opgericht in 1999), SmartMax (opgericht in 2010) en GeoSmart (opgericht in 2016). Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door Smart in België vervaardigd en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht. 

SmartGames is de wereldleider in leuke puzzelspellen die de hersenen trainen. Met SmartMax kunnen kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme te verkennen. En GeoSmart is een magnetisch bouwspel.

Voor meer info, aarzel niet om een ​​kijkje te nemen op de sites van SmartGamesSmartMaxof GeoSmart

 

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium