Op avontuur in eigen land met de Decathlon Trekking Days!

Op avontuur in eigen land met de Decathlon Trekking Days!

Donderdag 1 maart 2018 — Op trektocht in België? Tuurlijk kan dat! Smeer je benen maar in en kom op zaterdag 21 en zondag 22 april 2018 naar de Getevallei voor de Decathlon Trekking Days: een avontuurlijk event in een mooi groen stukje Vlaanderen!

De Decathlon Trekking Days is een tweedaags evenement in de Getevallei die sport -en natuurliefhebbers meeneemt op verkenningstocht in een ongerept, Vlaams natuurgebied. De wandelroutes in dit stukje groen paradijs maken deel uit van het Wandelnetwerk Vlaams-Brabant Getevallei en werden in 2016 al bekroond als mooiste wandelroutes van Vlaanderen.

Wandelroutes op maat
Avonturiers kunnen kiezen uit drie verschillende wandelroutes die variëren van 20 km tot 50 km: dé ideale dagtrip voor met je bengels of om op stevig avontuur te trekken met je wederhelft. Stuk voor stuk leiden de routes je door het prachtige landschap van de fruitstreek. Elk traject biedt een aangename mix van idyllische paadjes en (on)verharde wegeltjes tot de meest magische plekjes van Linter of Zouterleeuw. Onderweg kunnen deelnemers aan diverse checkpoints smullen van ambachtelijke streekproducten. Bij avondval is het dan weer op-en-top genieten van een gezellig kampvuur en een welverdiende nachtrust in ingerichte bivakzone, Tijdens de Decathlon Trekking Days organiseert Decathlon ook nog enkele kleinere workshops om je kennis trekking skills te scherpen! 

Een avontuurlijk én sportief event om solo, met je vrienden of gezellig met het hele gezin van te genieten! 
 

Praktisch info

Zaterdag 21 en Zondag 22 april 2018
Wandelnetwerk Vlaams-Brabant Getevallei

Deelnemers moeten hun eigen tent en materiaal voorzien en meedragen gedurende het trajet. Een bagagetransport is voorzien voor gezinnen met kinderen.

Meer info en inschrijvingen via www.decathlon.be/nl/trekkingdays

Deelnameprijs

€ 65 voor volwassenen
€ 30 voor kinderen vanaf 6 jaar*
Gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar*

* Max. 3 kinderen per ingeschreven volwassene.
 

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of voorstellen, of als je een bepaald product wenst te testen of uit te lenen. DECATHLON en Walkie Talkie staan graag tot jouw beschikking!

Voor persberichten, visueel materiaal of andere vragen en voorstellen, contacteer ons: 
Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 096 038